SERIEFOLK

Pia Kjærsgaard slås for plejehjemsbeboeres ret til juleand

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Pia Kjærsgaard er nu Folketingets nestor. Hun blev første gang valgt ind i Folketinget den 10. januar 1984, dengang for Fremskridtspartiet.

Pia Kjærsgaard er nu Folketingets nestor. Hun blev første gang valgt ind i Folketinget den 10. januar 1984, dengang for Fremskridtspartiet.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Indland
4. november 2022

Dansk Folkepartis godmother, der altid har været god for en rap replik i nødens stund, er genvalgt til Folketinget

Veteranen: Pia Kjærsgaard har efter Bertel Haarders afgang overtaget posten som Folketingets nestor, den der har siddet længst. Pia blev valgt første gang den 10. januar 1984 – dengang for Glistrups Fremskridtspartiet – og siden har folketingsarbejdet været hendes levebrød i 14.159 dage.

Debutanten: Pias første ord fra Folketingets talerstol kom den 8. februar 1984 i en debat om realkredit: »Ethvert tiltag, der kan hjælpe vort erhvervsliv, vil få Fremskridtspartiets støtte,« sagde det nyvalgte folketingsmedlem, hvis personlige stemmetal senere peakede med 47.611 i 2007.

Dykkeren: Pias seneste ord fra talerstolen var den 8. september, hvor hun benyttede finanslovsdebatten til at tale om internationale konventioner og udvisning af udlændinge. »Skal man gøre noget andet,« spurgte hun, hvis personlige vælgeropbakning i tirsdags dykkede til 6.084.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

"Pia Kjærsgaard slås for plejehjemsbeboeres ret til juleand"

GUUD, jeg troede, det ville være flæskesteg - men det har fru Kjærsgaard måske alligevel erkendt, ville være for svært for de gamle at tygge?
Ok, men så frikadeller da?