Sladder
Læsetid: 1 min.

Den tidligere dronning af pop er gået i sort

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Indland
24. november 2022
  • Jennifer Lopez. En af 00’ernes største stjerner har slettet sine 88 Instagram-post og skiftet profilbillede på sociale medier til en sort cirkel. Lopez’ 226 millioner følgere kan ikke forstå det. Er J. Lo blevet hacket, eller blev hun træt af sit kælenavn: Den Tidligere Dronning Af Pop?
  • DJ Khaled. Rapkunstneren og -produceren er nomineret til tre Grammy Awards i 2023. Efter Khaled tabte i 2019, sagde han: »Min musik er noget, man faktisk lytter til, ikke noget uforståeligt og mystisk lort.« Hvilke gloser finder han mon frem, hvis han taber igen?
  • Hadi Ka-koush. Ny vært på Natholdet, bedst kendt som Noah fra Adam og Noah, styrer nu satireprogrammet. B.T. skriver, at gæsterne med den nye vært virker, som om de er på en akavet date. Avisen kan godt lide Ka-koush, men mener, at TV 2 bør lægge Natholdet »i graven«.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her