Leder

Koch eller bare kynisk

Det er blevet tid til den 'årlige galskab' i New York. Tid til blanke limousiner med eskorte og præsidentielt indhold, ræsende gennem byens gader. Tid til trafikpropper og firskårne typer med øresnegl på hvert andet gadehjørne...
23. september 2009

Det er blevet tid til den 'årlige galskab' i New York. Tid til blanke limousiner med eskorte og præsidentielt indhold, ræsende gennem byens gader. Tid til trafikpropper og firskårne typer med øresnegl på hvert andet gadehjørne. FN's Generalforsamling er i byen med hele det sædvanlige cirkus af protester og vredesudbrud og mere eller mindre farverige statsledere fra alle hjørner af kloden.

Set fra gadeplan er alt ved det gamle. Men inde i FN-bygningen er der nye ansigter på gangene. Kinas præsident, Hu Jintao, taler for første gang, det samme gør Libyens Gaddafi, og det samme gør USA's præsident. Efter en sommer med fokus på slaget om sundhedsreformen er det igen blevet tid for Obama til at indtage den globale scene.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu