Leder

Det er en strålende idé med et FN-museum i Danmark. Så skal ministrene være tvangsindlagt til årlig rundvisning

Ifølge Ban Ki-moon vil Danmark være et oplagt sted at placere et FN-museum, fordi Danmark er et af de få lande, »som virkelig er blevet ved med at overholde deres forpligtigelser hele vejen igennem«. Ban Ki-moon er åbenbart ikke er bange for at smøre lidt tykt på
Ban Ki-moon er i København for at diskutere muligheden for et kommende FN-museum i hovedstaden. ifølge Ban Ki-moon vil Danmark være et oplagt sted at placere projektet, fordi, Danmark er et af de få lande, »som virkelig er blevet ved med at overholde deres forpligtigelser hele vejen igennem.« Forhåbentlig kan det motivere regeringen til at kæmpe for en bedre verden, skriver Ulrik Dahlin.

Ban Ki-moon er i København for at diskutere muligheden for et kommende FN-museum i hovedstaden. ifølge Ban Ki-moon vil Danmark være et oplagt sted at placere projektet, fordi, Danmark er et af de få lande, »som virkelig er blevet ved med at overholde deres forpligtigelser hele vejen igennem.« Forhåbentlig kan det motivere regeringen til at kæmpe for en bedre verden, skriver Ulrik Dahlin.

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

14. juni 2018

Statsministerens blik er afslappet, mens han smilende poserer foran kameraet og giver den tidligere generalsekretær for FN, Ban Ki-moon, et solidt håndtryk.

»Good to catch up with an old friend,« lyder tweetet fra Lars Løkke Rasmussen nedenunder billedet af de to statsmænd.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Breuer
  • Hans Larsen
  • Dorte Sørensen
  • Eva Schwanenflügel
  • Oluf Husted
David Breuer, Hans Larsen, Dorte Sørensen, Eva Schwanenflügel og Oluf Husted anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Jensen

Det ville være dejligt med de ekstra arbejdspladser, men det kan vi ikke tage imod under den her regering, som jo tydeligt er modstandere af fælles menneskerettigheder og fælles konventioner og har opført mest anti-FN i dansk historie.

David Breuer, Eva Schwanenflügel og Britta Hansen anbefalede denne kommentar