Leder

Nynazister skal dømmes for deres kriminalitet, ikke med forbud mod foreninger

Finland har forbudt den nynazistiske gruppe Den Nordiske Modstandsbevægelse, der også er aktiv i Danmark. Men selv om der er al mulig grund til at retsforfølge medlemmernes kriminalitet, vil et forbud mod organisationen næppe have effekt
Der er ingen grund til at tro, at det vil have nogen effekt, hvis Danmark som Finland vedtager et simpelt forbud mod den danske gren af den nynazistiske forening Den Nordiske Modstandsbevægelse. Her marcherer medlemmer af bevægelsen i København i maj 2019.

Der er ingen grund til at tro, at det vil have nogen effekt, hvis Danmark som Finland vedtager et simpelt forbud mod den danske gren af den nynazistiske forening Den Nordiske Modstandsbevægelse. Her marcherer medlemmer af bevægelsen i København i maj 2019.

Unger Anthon

2. oktober 2020

Natten til den 28. september tog en nynazistisk aktivist et billede og sendte det via en krypteret tjeneste til en eller flere medsammensvorne, inden det næste dag blev offentliggjort på nettet.

Billedet var taget på den jødiske helligdag jom kippur. Det viste nynazistisk propaganda klæbet op som led i en koordineret aktion, der fandt sted samtidig i Danmark og flere andre nordiske lande.

Nynazisterne havde med største begejstring taget omskæringsdebatten til sig og spredte i ly af natten hadefuld og falsk propaganda om jødiske ritualer, som for eksempel at rabbinerne flokkes om at suge blod væk fra et omskåret barns penis.

Den signerede propaganda kommer fra den samme lille forening, fra hvilken flere medlemmer snart skal for retten i Randers – anklaget for gentagelsestilfælde af systematisk og organiseret hærværk.

De er blandt andet anklaget for at have skændet jødiske gravsteder sidste år på årsdagen for den nazityske krystalnat og for propagandavirksomhed, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af race, etnisk oprindelse eller tro.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Alvin Jensen
  • Per Christiansen
  • Eva Schwanenflügel
  • Carsten Munk
  • Werner Gass
  • Dorte Schmidt-Nielsen
  • Christian Mondrup
  • David Zennaro
Alvin Jensen, Per Christiansen, Eva Schwanenflügel, Carsten Munk, Werner Gass, Dorte Schmidt-Nielsen, Christian Mondrup og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Christian Schönbeck

Det er ikke helt forkert, at rabbinere i forbindelse med omskæring suger blod væk fra barnets penis, men denne del af ritualet praktiseres vist kun blandt ultraortodokse jøder. Jeg citerer fra en artikel i Information:

"»Omskæringsritualet bestod på det tidspunkt desuden af tre akter: Først fik barnet fjernet den løse forhud, så fjernede man al forhuden og til sidst blev såret renset ved, at rabbineren suttede drengens penis ren,« fortæller Mikael Aktor og understreger, at den praksis ikke udføres i Danmark.

Blandt ultraortodokse jøder består dette ritual dog stadigvæk. De sidste par år har der været sager i blandt andet det ultraortodokse miljø i New York, hvor drengebørn har fået herpesinfektioner på baggrund af omskæringsritualet."
https://www.information.dk/indland/2020/09/omskaeringsdebatten-begynder-...

Det er ingen tvivl om, at Den Nordiske Modstandsbevægelse er en antisemitisk organisation. Deres seneste aktion er også et angreb på jøder. Den hadefulde og falske propaganda består så vidt jeg kan se primært i, at der med baggrund i de ultraortodokses omskæringsritual sættes lighedstegn mellem jøder og pædofile.

Alvin Jensen, Finn Thøgersen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

”Jeg tror aldrig, at jeg nogensinde har grinet så meget”, siger David Nilsson, da han modtog en blank-skindende medalje i sin pstkasse.

David Nilsson er aktiv i Svenska Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) og er tidligere dømt for blandt andet publicering af en billed-kollage af forskellige nazi-symboler på en baggrund af julepynt på sit juletræ. Og nu har han mere at hænge på juletræet.

medaljen er lanceret på initiativ af. HMF, der er en forkortelse af "hets mod folkegruppe", – en handling som flere personer er blevet dömt for i de seneste år. Ikke mindst på grund af den ideelle forening "Internet-hader-granskernes arbejde". Initiativtagerne til HMF-medaljen har påtaget sig at dele medaljer ud som et plaster på såret til ”så mange personer som muligt, der er blevet tiltalt for hetz mod folkegruppe."

Kilde: Expo,se
https://expo.se/2020/09/allt-%C3%A4r-inte-guld-som-glimmar