Leder

Det er svært at tage Løkke alvorligt, når han hele tiden bare gerne vil ’trække stikket’

Der er ikke noget nyt over, at Lars Løkke Rasmussen har brug for ’en mental pause’, hvor han trækker stikket i et par uger for at krydse Atlanten. Faktisk har de seneste mange år af hans politiske karriere været præget af et vægelsind, som dels gør ham sympatisk, men også sværere og sværere at tage alvorligt
Lars Løkke Rasmussen er en arbejdshest. Alle, der har haft noget med ham at gøre, ved, at han på en god dag kan give baghjul til enhver politisk modstander. Men han er også en notorisk humørspiller.

Lars Løkke Rasmussen er en arbejdshest. Alle, der har haft noget med ham at gøre, ved, at han på en god dag kan give baghjul til enhver politisk modstander. Men han er også en notorisk humørspiller.

Peter Nygaard

27. november 2020

Lars Løkke Rasmussen er på én gang en af de mest forudsigelige og modsætningsfyldte politikere i nyere dansk historie.

Det blev vi alle mindet om igen i denne uge. Lars Løkke Rasmussen har nemlig valgt at blæse på regeringens coronarestriktioner ved at rejse til Lanzarote, hvorfra han netop er stævnet ud på et sejlskib for at krydse Atlanten i forbindelse med et reality-program.

»Jeg har i lang tid gået med tanken om at tage en mental pause. Trække stikket og gå fuldstændig offline i en periode. Den mulighed har jeg fået nu,« siger Lars Løkke Rasmussen i en pressemeddelelse.

Imens får han fuld løn for at sidde i Folketinget. Det er uklart, om han også får penge for at medvirke i programmet, eller om hans hverv i Folketinget vil blive varetaget af en suppleant, mens han er væk.

Det kan man mene om, hvad man vil. Selvfølgelig ville det være bedst, hvis Løkke passede sin dont i Folketinget, som han er valgt til, og som vi alle sammen betaler ham for. Omvendt er det jo ingen hemmelighed, at han alligevel stort set ikke har deltaget i det parlamentariske arbejde, siden hans parti væltede ham af formandsposten efter folketingsvalget.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Ete Forchhammer
  • Peter Beck-Lauritzen
  • erik pedersen
  • Ole Frank
  • Kurt Nielsen
Ete Forchhammer , Peter Beck-Lauritzen, erik pedersen, Ole Frank og Kurt Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Sebastian Abrahamsens utilslørede moraliseren er ikke særlig klædelig. Hvad LLR render rundt og foretager sig må i sidste ende være et spørgsmål mellem ham og hans vælgere.

Dorte Sørensen

Undskyld - jeg kan ikke lade være - hvis LLR indkomst ikke var en folketingsløn med en anden overførselsindkomst - ville han så ikke kunne få en straf som socialbedraget.

Ete Forchhammer , Jan Weber Fritsbøger, Carsten Søndergaard, Troels Brøgger, Uffe Wever Pedersen, Anne Søgaard, Claus Nielsen, P.G. Olsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Per Klüver, Nicole Post, Inger Hørup, Peter Beck-Lauritzen, Torben Pedersen, David Zennaro, Martin Lau, erik pedersen, Vibeke Hansen, Jonna Jensen, Estermarie Mandelquist, kjeld hougaard, Alvin Jensen, Werner Gass, Nette Skov, Bjørn Pedersen, Henriette Bøhne, Daniel Rasmussen, Per Christiansen, Lise Lotte Rahbek, Kjeld Pedersen, Mogens Holme, Thomas Tanghus, Kim Houmøller, Jeppe Bundgaard, Katrine Damm, Ebbe Overbye, Helle Walther, Susanne Kaspersen, Eva Schwanenflügel, Herdis Weins og Egon Stich anbefalede denne kommentar

Hvia alle var lige så uansvarlige og bare trækker stikket og tager en mental pause, forlader arbejdspladsen, der stadig ifølge artiklen betaler fuld løn, så ville meget falde på gulvet. Eks. er der helt sikkert en hel del sundhedsarbejdere på både hospitaler og plejehjem, der i den grad kunne trænge til en velfortjent pause. De er bare ansvarlige og passer deres arbejde. Hvis de ikke passer arbejdet, for bare at tage afsted, er der en fyreseddel og nul penge.
LLR kan jo købe en ladning tudekikks, til den "mentale opladning"

Ete Forchhammer , Bent Gregersen, P.G. Olsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Per Klüver, Herdis Weins, Peter Beck-Lauritzen, Martin Lau, erik pedersen, Estermarie Mandelquist, Kurt Nielsen, Alvin Jensen, Werner Gass, Margrethe Dahl, Nette Skov, Eva Schwanenflügel, Mogens Holme, Thomas Tanghus, Susanne Kaspersen, Katrine Damm og Helle Walther anbefalede denne kommentar

Mental opladning, han har intet lavet i 1,5 år i folketinget, hvor han er valgt og ansat i.v. siger endda han genopstiller, alt mens han snart er på Færøerne, nu Lanzerote og over Atlanterhavet, så rådgiver i et firma, så foredrag og rejser med konen, helt ærligt, loppetjans. Thorning får tilbudt det ene topjob efter det andet, Fogh ligeså, mens Løkke må tage discountjob.

Claus Nielsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Per Klüver, Herdis Weins, Peter Beck-Lauritzen, erik pedersen, Alvin Jensen, Werner Gass, Nette Skov, Mogens Holme, Thomas Tanghus, Susanne Kaspersen, Eva Schwanenflügel og Katrine Damm anbefalede denne kommentar

Sympatisk !?

Herdis Weins, Peter Beck-Lauritzen, Jørgen Munck, erik pedersen, Alvin Jensen, Nette Skov, Bjørn Pedersen, Flemming Berger, Mogens Holme, Thomas Tanghus og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

"Lanzarote, hvorfra han netop er stævnet ud på et sejlskib for at krydse Atlanten i forbindelse med et reality-program"

Jeg elsker den knægts otium

William Mannicke

@
René Arestrup

Som jeg opfatter dit indlæg, må/kan man altså kun kommentere, kritiserer, bedømme osv. den politiker, man selv har stemt på?
Eller hvad?

Og kun de, der har stemt på LLR, kan tillade sig at moralisere på LLR?

Så kan vi da se frem til en panegyrisk debat ;-)

Jan Damskier, Troels Brøgger, Peter Beck-Lauritzen, erik pedersen, kjeld hougaard, Alvin Jensen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Kolde drinks i solen på de reformramtes regning..?
Fede tider.

I mellemtiden 'hjælper' Løkke Fonden de fattiges børn - mod betaling, forstås.

P.G. Olsen, Martin Lau, Bjarne Bisgaard Jensen, Herdis Weins, Helle Walther, Peter Beck-Lauritzen, erik pedersen, Vibeke Hansen, Estermarie Mandelquist, Ole Frank, Alvin Jensen, Kim Houmøller, Nette Skov og William Mannicke anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

PS. Løkke får ikke kun løn for sin uriaspost i Folketinget.
Han oppebærer også et mindre eftervederlag på 1,5 millioner kroner i flere år.

Bent Gregersen, Per Klüver, Helle Walther, Peter Beck-Lauritzen, erik pedersen, Estermarie Mandelquist, Ole Frank, Alvin Jensen, Werner Gass og Nette Skov anbefalede denne kommentar

Lars Løkkes opførsel er uforskammet og pinlig ! Han har svært ved at forstå, at han er degraderet til udelukkende at være folketings medlem og hvordan kan det være anderledes, når samtlige medier stadigvæk behandler ham som venstres leder og lader ham "fylde" med hvad som helst når som helst!!

Det må være specielt for Vestres nuværende formand Jakob Ellemann -Jensen at forholde sig til et folketingsmedlem fra venstre Læs : Lars Løkke, som gør præcis hvad der passer ham uden hensyn til andre - overhovedet !

Herdis Weins, Helle Walther, Peter Beck-Lauritzen, erik pedersen, Estermarie Mandelquist, Martin Rønnow Klarlund, Kurt Nielsen, Alvin Jensen, Eva Schwanenflügel og Hanne Ribens anbefalede denne kommentar
Jan Weber Fritsbøger

jeg har længe undret mig over at løkke stadig bliver markedsført på mainstream TV, den ene gang efter den anden undrer jeg mig over at løkke får lov at udtale sig om nærmest hvad som helst, hvorfor er løkkes mening åbenbart langt mere relevant end venstrefløjens, og hvorfor bliver løkke inviteret til at deltage i diverse former for underholdning, den eneste grund jeg kan få øje på er markedsføring og popularisering, men det kan da ikke passe at er man usympatisk føler medierne sig kaldet til at rette op på et dårligt omdømme, så man måske huskes som en god folkelig leder, eller får en ny chance for at ødelægge det andre har bygget op ( det rimeligt solidariske samfund som Danmark jo var engang inden fogh og løkke )
fri os for løkkes mening og for hans negative indflydelse, manden burde være dømt helt ude.

Anne Søgaard, Eva Schwanenflügel, Helle Walther, Nette Skov, Bjarne Bisgaard Jensen, Herdis Weins og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne kommentar
Peter Beck-Lauritzen

Rolig nu, det er jo "privat-Lars", der skal på tur!
Alle de andre "Lars'er" passer selvfølgelig deres arbejde!
Lad nu Lars gå foran med et godt eksempel og lad alle danskere få de samme previlegier og rettigheder (pligter? - plejer at komme før ret!), for vi er vel et homogent og demokratisk samfund?

Eva Schwanenflügel, Nette Skov og Herdis Weins anbefalede denne kommentar

Ja men så kan vælgerne lade være at stemme på ham, hans kreds droppe ham, og V folketingsgruppe det samme. Ingen gør det, han gør, hvad der passer ham og får penge for det, sådan er der nogle mennesker der er. Udnytter alt, besnære folk. Han får medietid, BT klumme osv osv.
Men han er dog ikke så strid som de borgerlige er for tiden, DF forslag i dag, er vildt sindssyg. Konservative er helt ude på overdrevet også, NB , jeg mangler ord, LA ligeså, mens Venstre kernetrop med Ellemann i front, ligner på fugle, der puster sig op, de er da værre end under Løkke.

Jan Weber Fritsbøger, Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen, Nette Skov og Per Klüver anbefalede denne kommentar

@William Mannicke
'Og kun de, der har stemt på LLR, kan tillade sig at moralisere på LLR?'

Nej, det står selvfølgelig alle frit for - hvis man i øvrigt føler sig kaldet til at moralisere.

Troels Brøgger

Det er LANGT UDE (på Atlanten) at man kan få penge for at sidde i Folketinget hvis man ikke er der.

Peter Beck-Lauritzen, Ete Forchhammer , Nette Skov, Jan Weber Fritsbøger og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Ete Forchhammer

Spøjse typer de holder sig i Venstre, og som der er vælgere der stemmer på: fx AFR, LLR, IS...

Eva Schwanenflügel og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne kommentar

Venstre, ført an af Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Rasmussen har gjort det legitimt at svindle og bedrage i Danmark.

Mere udansk kan man simpelthen ikke opfører sig.