Information søger redaktør til Moderne Tider

Moderne Tider er Informations weekendtillæg, som samler idedebat, undersøgelser, fortællinger, fotosatsninger, kulturkampe og hele verden i vores egne formater.

Alt det laver vi sammen på redaktionen.

Moderne Tider er stedet, hvor vi præsenterer de ti største franske intellektuelle, men det er også tillægget, hvor vi bringer en journalistisk undersøgelse af drab i Danmark. Vi bringer et personligt essay om Familien på Bryggen, opfinder et Greta Thunberg-spil, laver vinskole for læserne og producerer et særtillæg om 2010’erne, og hvordan vi vil huske årtiet.

Nu søger vi en redaktør for Moderne Tider, som vil lede redaktionen, være med til at realisere vores ambitioner og hjælpe os med at blive mere relevante for en større offentlighed.

Vi forventer:

  • At du kan og vil udvikle skribenterne og få det bedste samarbejde på redaktionen.
  • At du er nysgerrig på politiske tendenser, populærkultur, idestof, nye bevægelser og optaget af, hvad der sker i verden generelt.
  • At du er en god tekstlæser.
  • At du har nogle ideer om, hvordan du sammen med redaktionen vil udvikle tillægget.

Vi tilbyder:

  • En inspireret, dygtig og velfungerende redaktion, hvor vi hjælper hinanden.
  • En arbejdsplads hvor vi arbejder hårdt og har det sjovt sammen.
  • En avis med fremgang, optimisme og idealisme.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Rune Lykkeberg på tlf. 2244 3538 eller tillidsrepræsentant Anita Brask Rasmussen, som kan kontaktes på tlf. 2293 2563.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Information og DJ.

Tiltrædelse snarest.

Ansøgningsfrist er mandag den 17. august kl. 9.00. Ansøgning sendes til job@information.dk, med "redaktør til Moderne Tider" i emnefeltet.

A/S Information udgiver dagbladet Information, information.dk, e-avis og driver desuden Informations Forlag og iBureauet. Information er et lille hus med stor gennemslagskraft. Vi leverer dybdegående journalistik af høj kvalitet.