Informations Debatredaktion

Seneste artikler af
Informations Debatredaktion

Sider

Mest læste
  1. I Informations debatunivers kan man som almindelig borger sætte en dagsorden med sine egne ord i debatindlæg, kronikker, kommentarer og læserbreve.
  2. Lørdag den 3. januar bragte Information artiklen »Har du også glemt, hvorfor det hedder kolonialvarer?«. Den påpegede, at fordums racestereotyper trives på vores dagligvarers emballage, og enhver kritik affejes som politisk korrekt hysteri. Det skabte en hed debat på information.dk. Her er et udpluk af, hvad læserne mener:
  3. Det er hverken tilladt for muslimske mænd eller kvinder at have kropskontakt med nogen, som ikke er i deres kernefamilie. Dermed er håndtryksloven en kønsneutral regel, som ikke har noget at gøre med ligestilling
  4. Information har spurgt en række ngo’er, politikere og debattører, hvilke muligheder de ser for at løse konflikten i Syrien. Her er deres svar
  5. Læserbreve fra dagens avis
  6. Læserbreve fra dagens avis
  7. Regeringen er kommet med et forslag om, at bankerne skal have adgang til deres kunders oplysninger på SKAT.dk. Forslaget beskrives i artiklen »Regeringen vil udvide bankerns adgang til skat’s data om borgerne« den 10. november i Information. Det har affødt en hed debat på information.dk :
  8. Læserbreve fra dagens avis