Jakob Kvist

Seneste artikler af
Jakob Kvist
  • Vi skal lære at opsøge stilheden for dens egen skyld

    I dag er der smurt kommunikation ud over det hele. Vi snakker og snakker. Ligegyldigt indhold, hjulene brager derudad. Vi frygter stilheden, men vi har brug for den. Ikke for at blive mere produktive, men for at kunne lytte til os selv, skriver Jakob Kvist i dette debatindlæg
  • Knæfald

    Det var hverken træthed, nypuritanisme, sundhedskampagner eller de politiske studehandler i EU, der fik ram på bestyreren af denne rubrik. Sagen er langt alvorligere, men dog med udsigt til en happy end
  • Sprutnydelse og lammede smagsløg

    En aften i selskab med vodka tager sin begyndelse med noget, der smager af ufortyndet erindring
  • Intet nyt er godt nyt

    Selvom spiritusmarkedet generelt er langt mere konservativt end vinmarkedet, når det gælder fornyelser, kan det godt lade sig gøre at overraske gæsterne
  • Midt i en forbudstid

    Der er ikke meget, man må længere. Menneskelivet viser sig ved nærmere eftersyn mere ulækkert end først antaget - og det skal der gøres noget ved. I den omsiggribende jagt på renhed går middelklassen forrest - men det kan der gøres noget ved
  • Amatørernes aften

    På et af byens småsmarte spisesteder har de et avanceret cocktailkort. På en mandag aften er det ikke noget, stedet høster mange stjerner for. Aftenen reddes kun af en udflugt uden for klummens koncept
  • Snuernes herre

    Det er tid for toddyer - altså varmt vand med forskellige former for spiritus. Uden at være syge har klummeskriveren og hans kone testet fem muligheder. Om det er helsebringende, står hen i det uvisse
  • Den mørke tid

    Mens portvinen og sherryen har kort levetid efter åbning, passer madeiraen langt bedre til det anbefalede danske mådehold. Og det kan der blive brug for i tiden, der kommer
  • Vi begynder på Estrups tid

    Spansk brandy har ikke den franske cognacs anseelse. Det er der gode - og dårlige - grunde til. Den eksklusive oplevelse er ikke så langt væk

Sider

Mest læste
  1. Uanset hvad man måtte have dummet sig med i sin ungdom, hører den anis-baserede Middelhavs-drik med til det at være et helt menneske
  2. Mens portvinen og sherryen har kort levetid efter åbning, passer madeiraen langt bedre til det anbefalede danske mådehold. Og det kan der blive brug for i tiden, der kommer
  3. I dag er der smurt kommunikation ud over det hele. Vi snakker og snakker. Ligegyldigt indhold, hjulene brager derudad. Vi frygter stilheden, men vi har brug for den. Ikke for at blive mere produktive, men for at kunne lytte til os selv, skriver Jakob Kvist i dette debatindlæg