Jan Sonnergaard

Artikler
  • Baggrund
    22. november 2016

    Onsdag formiddag hos Annette

    Læs Jan Sonnergaards novelle ’Onsdag formiddag hos Annette’ fra novellesamlingen ’Sidste søndag i oktober’
  • Anmeldelse
    30. april 2011

    Frokost på Victor

    Priserne er i den høje ende. Men de går ikke over stregen de går lige til den. Et fremragende frokoststed
    Priserne er i den høje ende. Men de går ikke over stregen  de går lige til den. Et fremragende frokoststed
  • 16. april 2011

    Beværtet: Det magiske gule hus

    Stedet er unikt, det samme er udsigten og stemningen. Og maden er på alle måder en god oplevelse
    Unikt. En ganske lille restaurant i et dukkehus-lignende lysthus. Stedet må have en af landets bedste beliggenheder dér lige ud til Øresund og med Dyrehaven som baggrund.
  • 26. marts 2011

    Beværtet: Elbens Firenze

    Til Michelin-bestjernet middag med udsigt over tagene på Dresdens gamle bydel. Den genopbyggede by er altid et besøg værd bare ikke på valentinsdag!
    Dresden. Det er kontrasterne, der præger retterne på Dresdens Rastaurant Maurice. Vinen er lokal og en historie om overlevelse.
  • 5. marts 2011

    Beværtet: Et lille døgn i luksus

    På Tjekkiets eneste Michelin-restaurant er luksus en selvfølge, man kommer i god form og godt humør af
    Prag. Menuen er international, og alt er turneret sikkert og problemfrit. Det er et sted, hvor tiden forsvinder.Prag. Menuen er international, og alt er turneret sikkert og problemfrit. Det er et sted, hvor tiden forsvinder.
  • 19. februar 2011

    Beværtet: Fejlfri gastronomi

    Og så er der udsigten og vinkælderen. Den parisiske stjernerestaurant er mere end en spiseoplevelse. Det er også teater og historisk feltarbejde
    I skjul. La Tour d'Argents vinkælder er måske Paris' bedste, fordi det under krigen lykkedes dem at holde de mest værdifulde vine skjult for den tyske besættelsesmagt.I skjul. La Tour d'Argents vinkælder er måske Paris' bedste, fordi det under krigen lykkedes dem at holde de mest værdifulde vine skjult for den tyske besættelsesmagt.
  • Anmeldelse
    5. februar 2011

    Et sted, der er belønnet af Biblen, er altid en fornøjelse

    Det var vel Kong Hans og Era Ora, der startede den bølge af anerkendelse, som for nogle år siden ramte dansk gastronomi og udløste masser af Michelinstjerner. Det er et stykke tid siden, Era Ora lancerede begrebet slow food, én menu og et hav af små retter, og udviklingen har i høj grad givet den lille italienske restaurant på Christianshavn ret...
    Toppen. Era Ora var en af de restauranter, der startede den gastronomiske bølge herhjemme. Stedet er stadig på toppen.
  • Anmeldelse
    22. januar 2011

    Det rigtige sted at diffamere

    Her er der luft til bagtalelser mellem frokostrestaurantens solide klassikere
    Her er der luft til bagtalelser mellem frokostrestaurantens solide klassikere
  • Anmeldelse
    8. januar 2011

    Cantonesisk topkvalitet

    Høj kvalitet, stor friskhed og indbydende priser præger Københavns diminutive Chinatown
    Lokale gæster. Et godt tegn er, at der rent faktisk er mange kinesiske gæster i restauranten. Menukortet lefler ikke for danske smagsløg

Sider