Jens Christoffersens blog

Arkiv og søgning på information.dk

Vi har lavet en række forbedringer på netavisens søgefunktion. Udover en række tekniske forbedringer har vi tilføjet en avanceret søgefunktion (som dog ikke er mere avanceret, end at den er til at finde ud af at bruge også for ikke-bibliotekarer :-). Det er noget som har været efterspurgt blandt flere af vores brugere, vi håber at det gør døren til vores omfattende arkiv lidt bredere.

Anbefalinger

  • elo fritze
  • Jeppe Tang
elo fritze og Jeppe Tang anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det ville være rigtig smart, hvis I brugte en søgemaskine, som den der findes på Folketingets hjemmeside. Den søger nemlig også på synonymer, bøjningsudvidelser, kan stavekontrollere, m.m. Den kan også finde ud af sammensætte ord for folk, der tror at det hedder en "fremmed ordbog" :o)

Jens Christoffersen

@ Rune:

Jeg kender ikke Folketingets søgemaskine, men kan da sige at vi har planer om løbende at udbygge søgefunktionen. Om vi når et kompleksitetsniveau, som du beskriver ovenfor, kan jeg ikke sige. Tit vil man se at søgemaskiner med mange funktioner bliver mere besværlige eller langsomme at bruge. Det vi vi gerne undgå.

@ Allan:

Selvtak. Vi arbejder som du måske har set her på at udbygge vores produkter løbende. Et (eller muligvis flere typer) webabonnement er i støbeskeen, selvom jeg pt. ikke kan sige noget nærmere om hvornår det kommer.

OT: I burde forklare hvorfor det hedder BETA et tydeligt sted da mange af jeres brugere ikke forstår hvad 2.0 er og hvorfor man bruger den term.