Jens Christoffersens blog

Valget i billeder (brugernes egne)

I går forsøgte vi os med en ny form for billeddækning på valg-hjemmesiden. Udover almindelige bureaubilleder (Polfoto etc.) viste vi aftenen igennem en række slideshows med billeder taget af brugerne på fotositet Flickr.

Forsøget med på denne måde at afgive noget af den redaktionelle kontrol for til gengæld at kunne vise et bredere kludetæppe af billeder fra valgaftenen var forbløffende vellykket, synes vi selv. Som forventet var en stor del af billederne taget af forskellige partimedlemmer rundt omkring i byen til partifesterne. Men mange af billederne fanger stemningerne bedre end de mere professionelle billeder som ellers ofte dominerer avisernes billeddækning.

Webafdelingen havde også sin egen fotograf, Mark Knudsen, som bevæbnet med kamera og racercykel drønede byen rundt til så mange steder som han kunne nå. Marks billeder indgår sammen med resten af Flickr-medlemmernes billeder i slideshowet nedenfor:

Gårsdagens forsøg var en del af et større eksperiment med netavisen, som til lejligheden var omdannet til en stor gruppeblog. Flere overvejelser om det senere.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu