Jens Christoffersens blog

Senest bloggede artikler: links tilbage til blogosfæren

I et samarbejde med Overskrift.dk, Danmarks største portal for weblogs, afprøver vi i øjeblikket mulighederne for at brugerne på information.dk kan se hvilke artikler som linkes og debatteres rundt omkring i den danske blogosfære.

Der er en livlig debataktivitet her på hjemmesiden, men en del af artiklernes liv leves jo også udenfor vores domæne. Vi har haft længe haft en politik om at linke ud af huset, og ved nu at give større synlighed til de blogs der linker til os, har vi mulighed for at returnere et link tilbage som tak, og ligeså vigtigt: at forsyne vores brugere med links til relevante/interessante synspunkter fra danske bloggere.

Foreløbig har vi implementeret det sådan at vi viser de senest bloggede artikler på forsiden, i fanebladet bag de senest kommenterede artikler. Ligeledes vil der også komme en markering på de enkelte artikelsider som er linket udefra. Den er vi i gang med at lave og skulle være der senest i morgen.

Lad os høre hvad I synes om det!

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer