Juliana Hodkinson

Artikler
 • Kommentar
  18. oktober 2022

  Politikerne kan ikke blive ved med at finansiere deres udspil med besparelser i kulturen

  Det kan få triste konsekvenser for os alle, når politikerne i valgkampen slås om at skære mest i den kultur, der binder os sammen på tværs af landsdele, generationer, religion, baggrund og sociale skel
  Kulturen er for alvor kommet ind i det politiske spil og er blevet udvalgt til prygelknabe for at tækkes vælgernes gunst, skriver en række repræsentanter for kulturlivet.
 • Læserbrev
  11. marts 2022

  DR siger, de vil have flere kvindelige musikere. Så skriv det ind i public service-kontrakten

  Kvinder er stadig underrepræsenterede på den danske musikscene, både på playlisten og i den klassiske koncertsal. Forandringen kommer ikke af sig selv, så brug medieforliget til at forpligte DR på at arbejde for en bedre kønsbalance i musikken, skriver repræsentanter for musikbranchen Anna Lidell, Juliana Hodkinson, Tobias Stenkjær, Søs Nyengaard og Ole Dreyer i dette debatindlæg
 • Når politikere taler om kunst

  Den sidste uges tid har budt på mange bemærkninger i de danske medier om politikernes fravær fra kunstens rundbordsmøder (specifikt, Repræsentantskabsmøder i Statens Kunstfond og Statens Kunstråd).
 • Ta’ i teatret og spil computer i fælleskab

  Computerspil som genre er ved at blive voksen, ikke alene teknologisk men også på erkendelsessniveau. Avatare i nye comptuerspil som Red Dead Redemption eller Heavy Rain kan træffe moralske valg og foretage handlinger, der går ud på mere end blot at dræbe fjenden og vinde flest point.
 • Kultur uden kuppel og facade

  Statsgæld skal reduceres over hele Europa, og det betyder for de tre lander, som jeg har et tilknytningsforhold til – England, Danmark og Tyskland – at regeringerne vil reducere staten. Hvordan møder de forskellige lande udfordringen om, at reducere på kulturområdet?