Kasper Fogh

  • Anmeldelse
    9. oktober 2009

    Røvsyg mandag

    Il Grappolo Blu har været anset som noget af det bedste italienske i København. Men kunne det få konen til at glemme ungerne på en mandag?
  • Anmeldelse
    19. juni 2009

    Bornholmsk terroirisme

    Lidt karrikeret består Bornholm af både en indspist bondekultur, en fiskerikultur som tidernes ugunst har lænket på land, og nytilkomne hippier, der flyttede til Bornholm for at leve i pagt med naturen - men rummer den nok gode råvarer til at lave et terroir-køkken
    Terroir. Restaurant Kofoeds på Landegreven forsøger sig med et køkken baseret udelukkende på råvarer produceret på Bornholm.
  • Klumme
    22. maj 2009

    Aspargeskustoder

    Det kræver rygrad at holde samme gastronomiske budskab siden 1978. Eller også er det en hovedløs fornægtelse af mode og strømning. Information har været på Restaurant l'Alsace
    l-Alsace. Stedet har én måde at gøre tingene på - og sådan har de gjort i mere end 30 år. Men det er ikke så ringe.