Kasper Fogh Hansen

Seneste artikler af
Kasper Fogh Hansen
  • Mindeord: Den næstsidste levemand er død

    Alt vil brænde, og verden, som vi kender den, vil forgå: Men Søren Wedderkopps kogebøger vil bestå
  • Den første nytårstale er nøglen

    Alene i stuen med danskerne nytårsdag forsøger statsministre at skrive historien om sig selv og de ord, de ville holdes op på. Information har bedt tidligere politisk rådgiver og taleskriver Kasper Fogh Hansen vurdere statsministrenes første nytårstaler fra Anker og frem. For hver af dem har deres første nytårstale været en nøgle til at forstå både deres resultater og karrierer. Det vil også være tilfældet med Helle Thorning-Schmidt
  • Beværtet: L'Altro

    Hvor Italien i København begyndte. Hullerne i oplevelsen er for store til prisen hos pionererne i Torvegade
  • Beværtet: Marv & Ben

    Voodoo og pæne genopførelser. I Snarregade vil de gerne gentænke det klassiske danske køkken. Det går fint, men de bliver nødt til at gå planken ud. Helt ud
  • Beværtet: Frokost med kaptajnen

    Taarbæk Kro lever op til Taarbæks insisteren på at være noget andet end resten af overklassens Nordsjælland
  • For kødets skyld

    Det er bare en slagterbutik med servering. De kan kun én ting. Men den ting gør de forrygende godt
  • En universel gastroerotisk fantasi

    Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit
  • Kvalitet i Den Gamle Have

    Gastronomi. The Paul passer ind i barnedrømmen om de bedste Tivoli aftener - de aftener, hvor man føler, man har været ude at rejse, og hvor alle farver bliver lidt mattere, når man går ud af porten
  • Træt af pis og Merlot?

    For enden af Vesterbrogade har en vintosse krænget sin sjæl ud og fyldt et vandhul med det, som hjertet inderst inde begærer - ung Bourgogne og Barolo

Sider

Mest læste
  1. For enden af Vesterbrogade har en vintosse krænget sin sjæl ud og fyldt et vandhul med det, som hjertet inderst inde begærer - ung Bourgogne og Barolo
  2. Taarbæk Kro lever op til Taarbæks insisteren på at være noget andet end resten af overklassens Nordsjælland
  3. Gastronomi. The Paul passer ind i barnedrømmen om de bedste Tivoli aftener - de aftener, hvor man føler, man har været ude at rejse, og hvor alle farver bliver lidt mattere, når man går ud af porten
  4. Susté Bonnén forener i stor fotobog Herlufsholm Kostskole i ord og billede. Anmelderen, der selv har gået på skolen, kalder det en vammel omgang sødsuppe med sirup til
  5. 12 af verdens dygtigste kokke og et lignende antal af de mest indflydelsesrige madskribenter var i sidste weekend samlet til deres eget bæredygtige topmøde i København. Målet var 11 retter kogt råt på nordens gastronomiske totempæl restaurant Noma, en ny madetik i klimakrisens kølvand og måske et internationalt gennembrud for dansk madkunst
  6. Alene i stuen med danskerne nytårsdag forsøger statsministre at skrive historien om sig selv og de ord, de ville holdes op på. Information har bedt tidligere politisk rådgiver og taleskriver Kasper Fogh Hansen vurdere statsministrenes første nytårstaler fra Anker og frem. For hver af dem har deres første nytårstale været en nøgle til at forstå både deres resultater og karrierer. Det vil også være tilfældet med Helle Thorning-Schmidt
  7. Det er bare en slagterbutik med servering. De kan kun én ting. Men den ting gør de forrygende godt
  8. Alt vil brænde, og verden, som vi kender den, vil forgå: Men Søren Wedderkopps kogebøger vil bestå