Kasper Fogh Hansen

  • Baggrund
    4. april 2015

    Mindeord: Den næstsidste levemand er død

    Alt vil brænde, og verden, som vi kender den, vil forgå: Men Søren Wedderkopps kogebøger vil bestå
    Alt vil brænde, og verden, som vi kender den, vil forgå: Men Søren Wedderkopps kogebøger vil bestå
  • Nyhed
    31. december 2011

    Den første nytårstale er nøglen

    Alene i stuen med danskerne nytårsdag forsøger statsministre at skrive historien om sig selv og de ord, de ville holdes op på. Information har bedt tidligere politisk rådgiver og taleskriver Kasper Fogh Hansen vurdere statsministrenes første nytårstaler fra Anker og frem. For hver af dem har deres første nytårstale været en nøgle til at forstå både deres resultater og karrierer. Det vil også være tilfældet med Helle Thorning-Schmidt
    Året er 1972, hvor statsminister Jens Otto Krag sidder i Statsministeriet og skriver sin afskedsbegæring til Dronningen, mens den tiltrædende ligeledes socialdemokratiske statsminister ser til. Anker Jørgensen taber dog magten, kort efter han har vundet den i hans første embedsperiode,   og hans første nytårstale siger egentlig meget godt hvorfor.   Arkiv
  • Anmeldelse
    11. december 2010

    Beværtet: L'Altro

    Hvor Italien i København begyndte. Hullerne i oplevelsen er for store til prisen hos pionererne i Torvegade
    Hvor Italien i København begyndte. Hullerne i oplevelsen er for store til prisen hos pionererne i Torvegade
  • Baggrund
    13. november 2010

    Beværtet: Marv & Ben

    Voodoo og pæne genopførelser. I Snarregade vil de gerne gentænke det klassiske danske køkken. Det går fint, men de bliver nødt til at gå planken ud. Helt ud
    Voodoo og pæne genopførelser. I Snarregade vil de gerne gentænke det klassiske danske køkken. Det går fint, men de bliver nødt til at gå planken ud. Helt ud
  • Anmeldelse
    9. oktober 2010

    Beværtet: Frokost med kaptajnen

    Taarbæk Kro lever op til Taarbæks insisteren på at være noget andet end resten af overklassens Nordsjælland
    Tidslomme. Hvis charmen hviler på en oplevelse af en tidslomme, hvor noget oprindeligt er bevaret, så er kroen helt med.
  • Klumme
    18. september 2010

    For kødets skyld

    Det er bare en slagterbutik med servering. De kan kun én ting. Men den ting gør de forrygende godt
    Det er bare en slagterbutik med servering. De kan kun én ting. Men den ting gør de forrygende godt
  • Anmeldelse
    21. august 2010

    En universel gastroerotisk fantasi

    Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit
    Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit
  • Anmeldelse
    24. juli 2010

    Kvalitet i Den Gamle Have

    Gastronomi. The Paul passer ind i barnedrømmen om de bedste Tivoli aftener - de aftener, hvor man føler, man har været ude at rejse, og hvor alle farver bliver lidt mattere, når man går ud af porten
    Paul Cunningham giver gæsterne magiske smagsindtryk, når de besøger restauranten The Paul i Tivoli.
  • Anmeldelse
    10. juli 2010

    Træt af pis og Merlot?

    For enden af Vesterbrogade har en vintosse krænget sin sjæl ud og fyldt et vandhul med det, som hjertet inderst inde begærer - ung Bourgogne og Barolo
    Enomania har et nådesløst vinkort - skåret ind til en enkelt vintosses smag. Damiano Alberti (bagmanden) har fire-fem sider med de smukke, unge bourgogner, han har Barolo fra de italienske kongers tågede bjerge, og så lidt fra den toscanske sangiovesekrønike.

Sider

  1. Baggrund
    4. april 2015

    Mindeord: Den næstsidste levemand er død

    Alt vil brænde, og verden, som vi kender den, vil forgå: Men Søren Wedderkopps kogebøger vil bestå
    Alt vil brænde, og verden, som vi kender den, vil forgå: Men Søren Wedderkopps kogebøger vil bestå
  2. Anmeldelse
    21. august 2010

    En universel gastroerotisk fantasi

    Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit
    Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit
  3. Anmeldelse
    10. juli 2010

    Træt af pis og Merlot?

    For enden af Vesterbrogade har en vintosse krænget sin sjæl ud og fyldt et vandhul med det, som hjertet inderst inde begærer - ung Bourgogne og Barolo
    Enomania har et nådesløst vinkort - skåret ind til en enkelt vintosses smag. Damiano Alberti (bagmanden) har fire-fem sider med de smukke, unge bourgogner, han har Barolo fra de italienske kongers tågede bjerge, og så lidt fra den toscanske sangiovesekrønike.
  4. Anmeldelse
    4. oktober 2004

    En bog af en mor, der har ondt af sig selv

    Susté Bonnén forener i stor fotobog Herlufsholm Kostskole i ord og billede. Anmelderen, der selv har gået på skolen, kalder det en vammel omgang sødsuppe med sirup til
  5. Anmeldelse
    9. oktober 2010

    Beværtet: Frokost med kaptajnen

    Taarbæk Kro lever op til Taarbæks insisteren på at være noget andet end resten af overklassens Nordsjælland
    Tidslomme. Hvis charmen hviler på en oplevelse af en tidslomme, hvor noget oprindeligt er bevaret, så er kroen helt med.