Katrine Klinken

Seneste artikler af
Katrine Klinken

Sider

Mest læste
  1. Kebab skal ikke fremstilles med hakket kød
  2. Man kan selv let varmrøge kød, fisk og grøntsager, men fine koldrøgede fiskevarer er et håndværk for de øvede
  3. Det er smukt og yderst velsmagende at spise både hummer og jomfruhummer. Man bliver mæt på en behagelig måde uden at blive tung. Det tager tid og er en luksusspise, der ikke er billig. Niveauet er som et restaurantbesøg og et godt alternativ hertil
  4. De fleste af supermarkedernes hvidløg på denne tid af året er fra Kina og Spanien. Mange af hvidløgene er ret kedsommelige i smagen
  5. Saltede ansjoser. Den lille saltede, lagrede sildefisk er ikke ikke bare til fiskemad. Den er med sin store smag faktisk til det hele
  6. Tagine er navnet på langtidssimrede marokkanske krydrede smagfulde stuvninger af kød, fisk eller grøntsager og søde frugter – men det er også navnet på lerfadet med kegleformet låg og ’skorsten’ som retterne tilberedes i.
  7. Fjordrejer er fine små krebsdyr der kan spises nykogte, naturel eller stegte med en markant kraftig smag af skaldyr
  8. Smag. Sovs, sauce, dyppelse, salsa og skum... Den får det hele til at glæde lettere ned. Men ambitionsniveauet kan med fordel lægges højre