Katrine Klinken

Sider

  1. Baggrund
    13. marts 2004

    Kebab er ikke bare kebab

    Kebab skal ikke fremstilles med hakket kød
  2. 19. juni 2004

    Hjemmerøgning

    Man kan selv let varmrøge kød, fisk og grøntsager, men fine koldrøgede fiskevarer er et håndværk for de øvede
  3. 29. juni 2007

    Et fantastisk krydderi

    Saltede ansjoser. Den lille saltede, lagrede sildefisk er ikke ikke bare til fiskemad. Den er med sin store smag faktisk til det hele
    Saltede ansjoser. Den lille saltede, lagrede sildefisk er ikke ikke bare til fiskemad. Den er med sin store smag faktisk til det hele
  4. Baggrund
    14. februar 2015

    Værs’go og spis: Hvidløg skal være friskt

    De fleste af supermarkedernes hvidløg på denne tid af året er fra Kina og Spanien. Mange af hvidløgene er ret kedsommelige i smagen
    De fleste af supermarkedernes hvidløg på denne tid af året er fra Kina og Spanien. Mange af hvidløgene er ret kedsommelige i smagen
  5. 2. juli 2005

    Hummergilde

    Det er smukt og yderst velsmagende at spise både hummer og jomfruhummer. Man bliver mæt på en behagelig måde uden at blive tung. Det tager tid og er en luksusspise, der ikke er billig. Niveauet er som et restaurantbesøg og et godt alternativ hertil
  6. 27. november 2004

    Gode kikærter

    Har højt proteinindhold og masser af fibre, er billige og er en meget anvendelig råvare. Kikærter har ærtesmag, men smager også nøddeagtigt. De har en fast konsistens og koger ikke ud, men når de pureres til hummus bliver mosen meget fin og blød
  7. 14. januar 2006

    Tørrede frugter

    Sødmen og smagen fra tørrede frugter er intens og på denne tid af året er det rart at opleve lidt sommer. Der er mange gode, enkle måder at bruge frugterne på i vintermad og desserter
  8. 23. oktober 2004

    Kakao-test

    Kakao kan fås i flere udgaver med forskellig smag og pris. Der er dejlig ren kakao og forskellige pulverprodukter lige til at røre ud i mælken. Det bedste er at blande sin kakaodrik selv