Katrine Klinken

Seneste artikler af
Katrine Klinken

Sider

Mest læste
  1. Kebab skal ikke fremstilles med hakket kød
  2. Det er tid for masser af frisk stenbiderrogn
  3. Man kan selv let varmrøge kød, fisk og grøntsager, men fine koldrøgede fiskevarer er et håndværk for de øvede
  4. Store bededags-aften er det tradition at spise varme hveder og drikke te. Et måltid der kan nydes med venner og familie i alle aldre
  5. Fjordrejer er fine små krebsdyr der kan spises nykogte, naturel eller stegte med en markant kraftig smag af skaldyr
  6. Har højt proteinindhold og masser af fibre, er billige og er en meget anvendelig råvare. Kikærter har ærtesmag, men smager også nøddeagtigt. De har en fast konsistens og koger ikke ud, men når de pureres til hummus bliver mosen meget fin og blød
  7. Kakao kan fås i flere udgaver med forskellig smag og pris. Der er dejlig ren kakao og forskellige pulverprodukter lige til at røre ud i mælken. Det bedste er at blande sin kakaodrik selv
  8. De fleste af supermarkedernes hvidløg på denne tid af året er fra Kina og Spanien. Mange af hvidløgene er ret kedsommelige i smagen