Katrine Klinken

Seneste artikler af
Katrine Klinken

Sider

Mest læste
  1. Kebab skal ikke fremstilles med hakket kød
  2. Det er tid for masser af frisk stenbiderrogn
  3. Kakao kan fås i flere udgaver med forskellig smag og pris. Der er dejlig ren kakao og forskellige pulverprodukter lige til at røre ud i mælken. Det bedste er at blande sin kakaodrik selv
  4. Har højt proteinindhold og masser af fibre, er billige og er en meget anvendelig råvare. Kikærter har ærtesmag, men smager også nøddeagtigt. De har en fast konsistens og koger ikke ud, men når de pureres til hummus bliver mosen meget fin og blød
  5. Saltede ansjoser. Den lille saltede, lagrede sildefisk er ikke ikke bare til fiskemad. Den er med sin store smag faktisk til det hele
  6. Man kan selv let varmrøge kød, fisk og grøntsager, men fine koldrøgede fiskevarer er et håndværk for de øvede
  7. Selv om solen prøver at give et andet indtryk står de tungere gryder for døren, og med dem andre smagsoplevelser
  8. Sødmen og smagen fra tørrede frugter er intens og på denne tid af året er det rart at opleve lidt sommer. Der er mange gode, enkle måder at bruge frugterne på i vintermad og desserter