Kortfilmsbloggen Hver uge - verdens bedste kortfilm

A Victim of Duty

Ugens kortfilm er 3D dukkefilmen A Victim of Duty fra 2014 af den danske instruktør Tore Bahnson. Filmen er baseret på Eugene Ionescos novelle Une victime du devoir med musik af Werner Dafeldecker.

A Victim of Duty kan ses fra den 4/8

Om denne blog

Ingen begynder deres karriere med et millionbudget og to timer på det hvide lærred. Først skal filmskaberne bevise, at de kan levere noget enestående på få minutter. Således begyndte karrieren for dem, vi oplever i biograferne i dag, og sådan udfolder den sig lige nu for dem, vi kommer til at se film fra i fremtiden. Alligevel lider kortfilmen af en begrænset levetid og et smalt publikum. Det gør Information noget ved, og viser nye kortfilm hver uge.

Vært: Oliver Riel

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer