Kortfilmsbloggen Hver uge - verdens bedste kortfilm

Charles Bukowski. Uncensored

I 1993 blev der optaget en samtale mellem Charles Bukowski, hans kone og hans producer i Bukowskis lejlighed. Det er året før han dør og perioden han kæmper med sygdom og færdigskrivningen af hans sidste roman Pulp. Kortfilmen er illustreret af den anerkendte tegner Drew Christie.

Om denne blog

Ingen begynder deres karriere med et millionbudget og to timer på det hvide lærred. Først skal filmskaberne bevise, at de kan levere noget enestående på få minutter. Således begyndte karrieren for dem, vi oplever i biograferne i dag, og sådan udfolder den sig lige nu for dem, vi kommer til at se film fra i fremtiden. Alligevel lider kortfilmen af en begrænset levetid og et smalt publikum. Det gør Information noget ved, og viser nye kortfilm hver uge.

Vært: Oliver Riel

Anbefalinger

  • Tommy Knudsen
  • Simon Fancony
  • Evan Knudsen
  • Claus Høeg
  • Heinrich R. Jørgensen
  • Adam Lajtoch-Rosschou
Tommy Knudsen, Simon Fancony, Evan Knudsen, Claus Høeg, Heinrich R. Jørgensen og Adam Lajtoch-Rosschou anbefalede denne artikel

Kommentarer