Kortfilmsbloggen Hver uge - verdens bedste kortfilm

Kustoden

Kustoden Bent værner om fortiden og alle dens hemmeligheder på museet. Gemmerne er låste, og nøglerne lagt væk. Men hjemme er konen syg og vil åbne for deres livs hemmelighed. En fortielse fra fortiden, som Bent frygter vil skubbe deres datter væk. Filmen er instureret af den unge skuespiller og instruktør Kristian Ibler og har blandt andet Henning Jensen og Ghita Nørby på spillelisten.

Instruktør: Kristian Ibler. Manuskript: Kristian Ibler. Fotograf: Søren Hiorth. Lyd: Jones Kierkegaard. Klipper: Bodil Kjærhauge. Medvirkende: Henning Jensen, Ghita Nørby, Peter Hesse Overgaard, Ida Kromann. Producer: Nina Bisgaard. Ibler Film, SF Film Production ApS, Filmværkstedet / DFI. Danmark 2013. Varighed: 22min

Kustoden kan ses fra den 22. september

Om denne blog

Ingen begynder deres karriere med et millionbudget og to timer på det hvide lærred. Først skal filmskaberne bevise, at de kan levere noget enestående på få minutter. Således begyndte karrieren for dem, vi oplever i biograferne i dag, og sådan udfolder den sig lige nu for dem, vi kommer til at se film fra i fremtiden. Alligevel lider kortfilmen af en begrænset levetid og et smalt publikum. Det gør Information noget ved, og viser nye kortfilm hver uge.

Vært: Oliver Riel

Anbefalinger

  • Robert Ørsted-Jensen
Robert Ørsted-Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu