Kortfilmsbloggen Hver uge - verdens bedste kortfilm

The Making of Malala

Den 10. oktober 2014 blev den 17-årige pakistanske blogger og aktivist, Malala Yousafzai, tildelt Nobels fredspris. Hun har kæmpet for ligestilling og kvinders ret til uddannelse siden hun som 11-årig skrev et blogindlæg på BBC under pseudonym. For to år siden blev hun skudt i hovedet under et attentat begået af Taliban, men har efter sit hospitaltsophold forsat kampen med enddnu flere tilhængere. Denne dokumentar følger Malala og hendes familie i årene op til hendes internationale berømmelse og går tæt på hendes overvejelser om, at være teenageaktivist med livet som indsats.

The Making of Malala kan ses fra den 14. oktober

Om denne blog

Ingen begynder deres karriere med et millionbudget og to timer på det hvide lærred. Først skal filmskaberne bevise, at de kan levere noget enestående på få minutter. Således begyndte karrieren for dem, vi oplever i biograferne i dag, og sådan udfolder den sig lige nu for dem, vi kommer til at se film fra i fremtiden. Alligevel lider kortfilmen af en begrænset levetid og et smalt publikum. Det gør Information noget ved, og viser nye kortfilm hver uge.

Vært: Oliver Riel

Anbefalinger

  • Jette M. Abildgaard
  • Lone Christensen
Jette M. Abildgaard og Lone Christensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu