Kristoffer Holm Pedersens blog

Walk like an italian

Her i dagene inden det hele går løs i Østrig/Schweiz (og i Informations spalter! Ja, vi er nu officielt Danmarks sportsavis nummer 16), må man jo forsøge at styre sin forventning på en eller anden måde.

Det kan passende gøres med den suveræne forfilm til opgøret mellem Italien og Frankrig den 17. Juni i ’dødens gruppe’ C, med to der meget vel kan spille hovedrollerne for deres respektive hold: Luca Toni og Franck Ribery.

Den lille film har mange højdepunkter, men hvis man for alvor vil lære at gebærde sig som en italiener med håndtegn, attitude, selvtilfredshed og skuespil, så er det værd at lægge mærke til hvordan Luca Toni igenem hele klippet bare oozer italiano-stil.
Se mere på den officielle 'the grand final'-hjemmeside her

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu