Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
19. september 1996

Opera Repremiere på Wagners opera Tannhäuser på Det Kgl. Teater lørdag den 21.9. kl. 19 på Gamle Scene. Dietfreid Bernet dirigerer. Stig Fogh Andersen, Tannhäuser; Wolfram, Guido Paevatalu; Landgraf, Aage Haugland; Elisabeth, Tina Kiberg; Venus, Cathrine Keen. Operakoret og Kapellet.

På sporet... Statens Museum for Kunst er på sporet af det 20. århundredes musik. Søndag den 22.9. kl. 14-16 er årstallet 1964: Billeder af Svend Hauptmann og Kurt Trampedach. Illustrationer for 6 slagtøjsspillere af Erik Nordby. Artikler fra tidsskriftet Politisk Revy. Musik af Bent Axen på klaver til sange fra revykomedien Hva ska vi lave?

Kammerkoncert Medlemmer fra Det Kgl. Kapel giver koncert i Arken (Museet for Moderne Kunst) søndag den 22.9. kl. 14. Værker af Dowland, Cesare, Bozza, Tomasi, Premru, Ravel og Bartók.

Violin og klaver Vinderen af Carl Nielsen Konkurrence 1996, Adele Anthony (USA), spiller sammen med pianisten Poul Rosenbaum tirsdag den 24.9. kl. 20. Det sker i Ishøj Musikskole, Jægerbuen 6. Værker af Beethoven, Brahms, de Falla og Gershwin.

Debut Basunisten Robert Holmsted debuterer på basun fra Det Fynske Musikkonservatorium onsdag den 25.9. kl. 20. Det sker i Odense Koncerthus, hvor solisten spiller værker af bl.a. John Cage, Folke Rabe, de Frumerie og Persichetti.

Soloklaver Pianisten Valeria Zanini spiller brasiliansk og dansk klavermusik i Den Anden Opera onsdag den 25.9. kl. 20. Værker af bl.a. Villa-Lobos, Nielsen, Graugaard og Ruders.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her