Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
5. september 1996

Tivoli I aften kan De opleve Tjekkisk Filharmonisk Orkester i Tivolis Koncertsal kl. 19.30. Under dirigenten Vladimir Valek orkestret værker af Smetana og Dvorak.

Performance HUN-askepot er en performance-opera, som uropføres ved Aarhus Festuge fredag kl. 19.30. Værket er skabt af Karin Søndergård og Birgitte Alsted. Spillested: Musikhusets Lille Sal.

Lulu Lørdag spilles den anmelderroste opera (Lulu) af Alban Berg i Ridehuset i København. Det er Radiosymfoniorkestret med solister under dirigenten Ulf Schirmer. Spilles kl 19.30.

Ny musik ISCM World Music Days har åbningskoncert søndag kl 15. Det er Børsen der lægger hus til. Athelas Ensemblet spiller værker af Nordentoft, Tutev og Gougeon. Kl. 17 spiller flere ensembler og solister på Hofteatret. Værker af Kampela, Hendze, Mendoza og Lazkano. Yderligere oplysninger tlf. 33 32 32 43.

Månesange Mandag kl. 21.30 spilles Bo Gunges Månebryllupssange i Steno Museets Planetariesal (C.F. Møllers Allé, bygn. 100). Værket beskriver via en sammensmeltning af lyd og billeder månens faser. Lydsiden består af en båndoptagelse af stort kor, piccolofløjte og trombone. Ansa Lønstrup og Ole J. Knudsen står for billedsiden.

Opera Premiere på Per Nørgårds opera Nuit des Hommes mandag kl. 20. Det sker i Musikteatret Albertslund. Idé og iscenesættelse: Jacob Schokking. Et lille orkester dirigeret af Kaare Hansen. Billet tlf. 43 64 02 44/43640198.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her