Note
Læsetid: 1 min.

Klassisk

Kultur
31. oktober 1996

Festkoncert I dag er det 20 år siden, Hundige Kirke blev indviet. I dagens anledning indbyder kirken til festkoncert i kirken kl. 19.30. De medvirkende er Selandia Ensemblet og den russisk fødte violinist Sergej Azizjan. Værker af Rossini, Mozart, Bach og Nielsen.

Ny dansk Søndag kl. 16 uropfører Sjællands Symfoniorkester et nyt dansk værk for soli, kor og orkester. Det er komponisten Ib Nørholm, som får sit værk Elverspejl med tekst af Poul Borum opført. Det sker i Arkitektskolens Festsal på Holmen. Medvirkende: Sjællands Symfoniorkester, Vokalgruppen Ars Nova, Nina Pavlovski (sopran), Susanne Resmark (alt), Per Høyer (baryton).

Stafet-koncert I Christians Kirke, Strandgade i København, er der koncert med Kammerkoret Hymnia, dirigeret af Flemming Windekilde. Koret giver den musikalske stafet (deraf overskriften) videre til organist Anne Kirstine Mathiesen. Musikerne opfører værker af Bach, Duruflé, Messiaen, Elgar og Brahms. Det sker søndag kl. 14.

Foyer-koncert I Danmarks Radios Foyer på Rosenørns alle 22 er der koncert med musik og sang. Kl. 11 opføres værker af Debussy, Eben, Bernstein og Dvorak.

Kammermusik Grolsj er et ensemble, der har sit udspring i Det Jydske Musikkonservatorium. Mandag dirigerer Thomas Jensen ensemblet kl. 20 i Det Jydske Musikkonsrvatoriums Store Sal. Værker af Bo Gunge, Kasper Jarnum, Henning Christiansen, den engelske komponist Sir Peter Maxwell-Davies og den litauiske kollega Linas Rimsa.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her