Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
24. oktober 1996

UNM står for Ung Nordisk Musik. Det er et komponistforum for unge nordiske komponister. UNM-festivalen afholdes på skift i de fem nordiske lande. I år arrangerer unge danske tonekunstnere festen. I aften 24.10. kan De høre værker af Nordin, Palmér, Gunnlaugsdottír, Pelo, Bjarnason og Bruun. Det sker i Den Anden Opera kl. 20. Ensemble Nord spiller. Yderligere oplysninger om festivalen på tlf. 33325556.

Korfestival. Fra den 22.-27. oktober finder Copenhagen Choir Festival sted med 27 koncerter, 35 medvirkende kor, work shops, sang-i-gaden. Søndag den 27.10. afsluttes festivalen med en koncert i KB-Hallen med 1000 sangere fra Kor 72 Ungdomsstævne. Der er lavet en festival-avis, som kan købes på koncertstederne og Kbhs. Turistinformation.

Strauss og Wagner. Den 26.10. kl. 15 spiller Sjællands Symfoniorkester under Hans Norbert Bihlmaier i Tivolis Koncertsal. Elisabeth Meyer-Topsøe er solist i uddrag af værker af Strauss og Wagner.

Ung Nordisk Tone. Garnisonskirken danner 27.10. rammen om en koncert med unge nordiske musikere. Det er Det danske Suzuki institut, der har arrrangeret koncerten, der begynder kl. 15.30. Frans Rasmussen dirigerer orkestret. Ved flyglet sidder Alice Rasmussen. Ulla Kappel spiller cembalo.

Kirkekoncert. Tirsdag den 29.10. kl. 20 er der koncert med organisten Jens E. Christensen i Vor Frelsers Kirke på Christianshavn.
Guitaristen Tomas Krakowski medvirker også. Værker af Nørholm, Bach, Hegaard og Villa-Lobos.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her