Læsetid: 1 min.

KLASSISK

3. oktober 1996

Kirkekoncert Søndag kl. 14 er der koncert i Sankt Pauls Kirke i Nyboder. Universitetskoret Lille Muko og kirkens organist, Peter B. Lange, opfører værker af Bach, Holmboe, Ives, Messiaen og Sven-David Sandström.

Musik & sport Århus Sinfonietta giver koncert i Helsingør Theater, Den gl. by i Aarhus søndag kl. 20. På programmet står Stravinskys Historien om en soldat (fortæller: Aage Haugland) og Saties Sports et Divertissements. Koncerten dirigeres af Vagn Christensen.

Foyer-koncert I Danmarks Radios foyer (Rosenørns alle 22) er der koncert søndag kl. 11. Staffan Rejle (violin), Per Friman (violin), Claus Myrup (bratsch), Carina Andersson (bratsch) og Nils Sylvest Jeppesen (cello) spiller værker af Gubaidulina, Larsen, Hoffmeister, Wolf og Bruckner.

Opera Der er premiere på Mozarts opera Don Giovanni på Det Kgl. Teater. Mandag kl. 20 dirigerer Marco Guidarini det muntre drama af Mozart. Don Juan synges af Johannes Mannov. Iscenesættelse: Andreas Homoki. Spilles 7., 10., 19., 22., 24., 26., 29., og 31. okt.

Symfoni Odense Symfoniorkester spiller symfonier af Haydn og Bruckner 9. og 10. okt. kl. 20 i Odense Koncerthus. Musikken dirigeres af Aldo Ceccato.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu