Læsetid: 2 min.

LIVE MUSIK

Kultur
17. oktober 1996

H-Blockx + Dub War Førstnævnte er fra Tyskland, men primært beslægtet med et amerikansk navn som Dog Eat Dog. Dub War er en noget mere spændende engelsk hybrid, der blander ragga, thrash, dub, rock og rap.
To. d. 17, Loppen, Kbh.

Hotel Hunger præsenterer både nyt og gammelt ved deres københavnerkoncert - det betyder materiale fra deres seneste par albums, inkl. det ny, "Happy Hour", samt 10 splinternye kompositioner.
Fr. d. 18, Pumpehuset, Kbh.

dEUS + Evil Superstars. Her er så muligheden for at stifte bekendtskab med to bands fra rockens hjemland, Belgien. Spøg til side, dEUS er ét af de seneste par års mere spændende navne derude i periferien, hvor kategorisering er næsten umulig: George Formby møder Captain Beefheart til et Sonic Youth-jam, måske.
Fr. d. 18, Huset, Århus.

Cloak & Dagger er både navnet på et pladeselskab - som specialiserer sig i trip hop - såvel som et arrangement ude i Sputnik, tidligere Eigens Ballroom, med de tre DJ's, Sherman, Uncle Al og Oolor, samt koncert med gruppen Woodshed, altsammen arrangeret af The Agency.
Lø. d. 19, Sputnik, Sturlasgade 14 F, Kbh.

Jon Spencer Blues Explosion + R.L. Burnside Med en blanding af sumpet blues og beskidt garagerock har førstnævnte slået deres navn fast, mens Mr. Burnside er en ægte og original bluessanger fra 'the deep South', der sent i sin tilværelse er blevet opdaget og trukket frem i rampelyset.
Lø. d. 19, Loppen, Kbh.

The Saints stammer fra Australien, og har rødder tilbage i den oprindelige punkeksplosion 1976-77, hvor gruppen stod fadder til mini-klassikeren "I'm Stranded". Gruppen har været opløst og gendannet utallige gange, dog altid med sangeren og guitaristen Chris Bailey i centrum - således også denne gang. Opvarmning ved danske Sugarglam.
Sø. d. 20, Loppen, Kbh. + ma. d. 21, Rytmeposten, Odense.-

Anastasia er en trio, der stammer fra Makedonien, og som opnåede en vis berømmelse med musikken til filmen, "Before The Rain". Gruppen spiller 90'er musik med dybe rødder i den makedonske folkemusik, og er absolut et bekendtskab værd.
Sø. d. 20, Vega, Kbh.

Sharing Patrol indspiller live-album og til det formål har de brug for en masse glade publikummer, samt selvfølgelig et utal af prominente gæsteartister, heriblandt Peter Peter, Henrik Balling, Knut Haavik, Penille Rosendahl m.fl. Mød op og kom med på en plade!
Ti. d. 22, Vega, Kbh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her