Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
21. november 1996

Duo I aften kl. 19.30 spiller violinisten Xenia Savery og pianisten Filomentina Høgsholm på Frederiksberg Hovedbibliotek (Solbjergvej 23). Værker af Mozart, Poulenc og Prokofiev.

Torsdagskoncert I aften spiller cellisten Yo-Yo Ma i Radiohusets Koncertsal. Sammen med Radiosymfoniorkestret under Michael Schönwandt spilles Brittens Symfoni for cello og orkester og Schumanns Cellokoncert. Desuden spilles Nielsens Pan og Syrinx og Mendelssohns Hebriderne. Koncerten gentages fredag.

Konkurrence AUT (Aarhus Unge Tonekunstnere) arrangerer Grand Prix for ny musik. Det begynder 22. november kl. 19 på Det Jydske Musikkonservatorium med den indledende runde. Fire udvalgte deltagere går videre til finalerunden, som finder sted 23. november kl. 13. Der er gratis adgang.

Kammermusik Århus Sinfonietta giver koncert i Musikhuset Århus 26. november kl. 20. Programmet består af værker af Mozart, Tan Dun, Bohuslav Martinu og Anders Brødsgaard. Sidstnævntes Klaverkoncert uropføres af den engelske pianist Rolf Hind.

Ny dansk Det Fynske Musikkonservatorium arrangerer i dette efterår en række koncerter med titlen Dansk på tværs. Onsdag den 27. november kl. 19.30 spilles værker af Hans Abrahamsen, Ib Nørholm, Poul Ruders, Poul Rovsing Olsen og Niels Marthinsen. Musikerne, som spiller i koncertrækken, er enten elever eller lærere ved konservatoriet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her