Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
7. november 1996

Musikhøst Festivalen Musikhøst er begyndt. Temaet i år er nordiske komponister. I aften kan man høre musik af Börtz, Thommessen og Graugaard på Det Fynske Musikkonservatorium, Odense kl. 19.30. Senere, samme sted, kl. 22.30, spiller Anne Mette Stæhr (klaver) og Mats Olofsson (cello) værker af Thommessen og Fundal. Musikhøst fortsætter med koncerter og seminarer til søndag.
Yderligere oplysninger og program: Tlf. 66 11 06 63.

Opera Den Anden Opera i København har premiere på Hans Werner Henzes El Cimarrón fredag kl. 15. Se omtale i avisen 1. november.

Avantgarde Det nydannede orkester Communio Musica spiller i Øksnehallen fredag kl. 16-18. Koncerten afholdes i forbindelse med udstillingen Under Anden Himmel, med deltagelse af billedkunstnere fra 40 forskellige lande. Ved koncerten opføres to værker af Hugh Steinmetz.

Solosang Det Danske Sangselskab afholder koncert søndag fredag kl. 15 i Festsalen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Programmet består af franske og spanske sange. Medvirkende sangere: Susanne Lange, Majken Bjerno og Johan Reuter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her