Læsetid: 2 min.

LIVE MUSIK

Kultur
28. november 1996

The Cure er på banen igen efter flere års pause med albummet "Swing" og en verdensomspændende turne, med kufferten fuld af firseragtige hymner om selvmedlidenhed, ondt i maven og excurser ud på vanviddets overdrev.
To. d. 28, Forum.

Type O Negative er et af de største metalnavne lige nu, og gruppen spænder da også over en bred vifte af genrer - alt fra klassisk, pop og rock til metal - og med den karismatiske forsanger Peter Steele i front er de noget af en oplevelse live.
To. d. 28, Vega, Kbh.

Marylin Manson tegner sig for en tilbagevenden til halvfjerdsernes "Rocky Horror Show"-inspirerede glam-rock med et sceneshow, der er mindst lige så vigtigt som musikken: Masser af gys, gru, teaterblod og spektakulære effekter, mens musikken mere er på det jævne. Opvarmning ved det hårdtslående pigeband Fluffy.
To. d. 28, Lille Vega, Kbh.

Fielfraz er ved at nå afslutningen på deres første Danmarksturne i årevis, efter det stilfærdige comeback med albummet "Slick", der betød et forsigtigt goddag efter mange års tavshed.
To. d. 28, Loppen, Kbh. + lø. d. 30, Baghuset, Ballerup.

Østkyst Hustlers synger også på sidste vers, hvad angår deres turne i hælene på det både vellykkede og populære "Fuld Af Jøgn", der beviste at de havde mere i sig end "Verdens Længste Rap".
To. d. 28, Pumpehuset, Kbh, fr. d. 29, Toldkammeret, Helsingør + lø. d. 30, Slagelse Gymnasium.

Kashmir giver lige et par spredte jobs oven på sommerens overdrevne arbejdsbyrde. Stadig et af landets bedste unge bands.
Fr. d. 29, Fredericia Teater + lø. d. 30, Huset, Århus.

Hanne Boel starter en mindre Danmarksturne ovenpå sin seneste succesudgivelse, Silent Violence, som vakte jubel hos såvel anmeldere som publikum. Med sig har hun en stribe af Danmarks skrappeste studiemusikere, folk som guitaristen Jens Runge og bassisten Moussa Diallo.
Fr. d. 29, Gjethuset, Frederiksværk, lø. d. 30, Ringsted Kongrescenter, ti. d. 2, Århus Kongreshus, ons. d. 4, Magasinet, Odense.

Invasion Of The Bass Snatchers er et Jungle/Techno-arrangement med deltagelse af bl.a. Anders Remmer, Hjælm og Mr. Magoo. Ydermere spiller Danmarks p.t. eneste jungle live-act, Ruby-Fruit Function.
Lø. d. 30, Vega, Kbh.

Den Gale Pose er blandt de bedste i den nye bølge af danskrappende hip hop-bands, der er skyllet ind over nationen.
Lø. d. 30, Rust, Kbh.

Steve Svallow Group Et fornemt besøg, hvor denne el-bassens mester medbringer et hold på fire, her i blandt hans tro følgesvend, trommeslageren Adam Nussbaum.
Sø. d. 1, Copenhagen JazzHouse.

We stammer fra Norge, hvor de har udgivet albummet "Violently Coloured Sneakers" på det prestigiøse selskab Voices of Wonder. Gruppen kalder selv genren for "metaldelic", og det står for et uhæmmet sammensurium af snart sagt alle rockens genrer.
Ons. d. 4, Stengade 30, Kbh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her