Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
19. december 1996

Fausts fordømmelse I morgen 20. dec. kl. 20 opfører Radiosymfoniorkestret og Radiokoret under Gary Bertini Hector Berlioz' Fausts fordømmelse. Solister er Denyce Graves (mezzo), Stuart Neill (tenor), Alan Titus (basbaryton) og Stephen Milling (bas).

Julebudskab I Frederiksborg Slotskirke opfører kirkens kor De ni læsninger. Det er ni for juletiden relevante tekster fra Bibelen. Teksterne vil blive læst op vekslende med korsatser af bl.a. David Willcocks og Otto Ohlsson. Det sker 22. dec. kl. 17.

EBU-koncert Julesange af Buxtehude, Britten og mange andre opføres 22. dec. kl. 14 i Helligåndskirken på Strøget. Det er Universitetskoret Lille Muko der synger sammen med en række gæster. Blandt disse finder vi Inge Nielsen (sopran), Jacob Lorentzen (orgel), Janne Thomsen (fløjte) og Zapolski Kvartetten. Det hele dirigeres af Jesper Grove Jørgensen.

Drengekor Det Danske Drengekor giver koncert i Grundtvigs Kirke 22. dec. kl 20. Koret dirigeres af Steen Lindholm og Henrik Schrøder. Desuden medvirker bl.a. fløjtenisten Verner Nicolet og pianinsten Lise Hanskov. Værker af Bach, Mozart, Franck, Fauré og Schubert.

Kammermusik Kunstmuseet Louisiana danner rammen om en koncert med Louisiana Museum Art Ensemble den 26. dec. kl. 14. Solister er Max Artved (obo) og Sergej Azizjan (violin). Værker af Albinoni, Manfredini, Cimarosa og Vivaldi.

Nytårskoncert Det Kgl. Teaters Kapel under Manfred Honeck spiller den 31. dec. kl. 17. Solisterne i champagne-programmet er Henriette Bonde-Hansen (sopran) og Keith Ikaia-Purdy (tenor). Værker af Bizet, Brahms, Lehár, Tsarevitj og Strauss.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her