Note
Læsetid: 1 min.

klassisk

Kultur
5. december 1996

-Kirkekoncert I aften er der koncert i Værløse Kirke (Grundtvigssalen) kl. 19.30. Violinisterne Ulrick Moos og John Cederberg medvirker sammen med kirkens organist Knud Murmann Jensen.
nDrengekor Fredag den 6. december kl. 20 er der kirkemusikaften i Domkirken. Københavns Drengekor præsenterer et italiensk program. Værker af Palestrina, Vivaldi, Monteverdi og Corelli. Drengekoret og medlemmer af Det kongelige Kapel dirigeres af Ebbe Munk.

El-guitar Guitaristen Jesper Lützhøft er solist med medlemmer af Sjællands Symfoniorkester fredag den 6. december kl. 19.30 (Manziusgården, Birkerød) og lørdag den 7. december kl. 15 (Arken i Ishøj). Dirigenten er Morten Friis, kendt fra Safri Duo. Værker af Sandström, Klit, Reich og Stravinsky.

Mahler Fredag den 6. og lørdag den 7. december kl 20 spiller Radiosymfoniorkestret Mahlers 2. Symfoni i Radiohusets Koncertsal. Solister er Inga Nielsen og Marianne Rørholm. Dirigent er Giuseppe Sinopoli.

Foyer-koncert Der er koncert i Radiohusets Foyer på Rosenørns Alle 22 i København den 8. december kl. 11. Værker af Rolla, Rossini, Wolf, Nin og Prokofiev. Div. medvirkende.

Skabelsen Haydns Symfoni nr. 104 og kor af oratoriet Skabelsen opføres 8. december kl. 16 i Garnisons Kirke af Aftenskolens Kor og Københavns Amatør Symfoniorkester.

Japan Fest Kanazawa Sinfonietta fra Japan gæster Tivolis Koncertsal den 9. december kl. 20. Det gode kammerorkester spiller værker af Beethoven, Takemitsu og Yuasa.

Julekoncert Aarhus Unge Tonekunstnere arrangerer en utraditionel julekoncert den 10. december kl 20. I Vor Frue Kirke spiller Ensemble 2000 værker af John Frandsen, Niels Marthinsen, Thomas Agerfeldt Olesen, Peter Bruun og Juliana Hodkinson. Dirigent: Jonathan Stockhammer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her