Læsetid: 2 min.

LIVE MUSIK

Kultur
19. december 1996

Klub Tidens Toneklang er en samproduktion mellem P4 og Monoland, hvor der bydes på et sandt overflødighedshorn af nye grupper på vej op fra undergrunden, samt selvfølgelig Nikolaj Nørlund, der må siges at være ankommet. Den tålmodige vil få mulighed for at høre navne som Luksus, Mew, Speaker Bite Me (tidligere Murmur), Lovebites og Port Friendly - altsammen grupper man forventer sig noget fra i 1997. Dørene åbnes 19.00.
Torsdag, Vega, Kbh.

Düreforsög + Red Warzawa + M@lkdekjion byder på én af julens mere blandede koncertoplevelser. Düreforsög er med deres speedede, metalliske udtryk allerede et kultnavn, og det samme kan man roligt sige om Red Warzawa, der gør sig i thrashet metal med danske tekster, mens M@lkdekjion er endnu et skud på den danske hip hop-stamme.
Torsdag, Pumpehuset.

The Fischer Fontaine Band opfører deres dramatiske spændingshistorie Murder Before Justice fra pladen af samme navn. Man kan roligt forvente det helt store visuelle sus, når der blændes op.
Torsdag, Loppen, Kbh.

The Hellacopters + Powergrill Der er dømt punk, punk og atter punk, når svenske Hellacopters - et sted mellem MC5 og Ther Nomads - samt danske Powergrill - lige dele Misfits og Ramones - i fællesskab "kick out the jams".
Torsdag, Musikcafeen, Kbh.

George Clinton & The P-Funk All Stars må nok siges at være årets sidste store koncertbegivenhed: Dette betyder nemlig en genforening af funkkongen Clinton med legendariske sidemen som Bootsy Collins, Bernie Worrell og Junie Morrison. Den 55-årige Clinton har i halvfemserne vist sig som én af den sorte musiks mest indflydelsesrige skikkelser i kraft af den uhæmmede sampling hans bagkatalog har været udsat for af tidens mange rappere.
Fredag, Vega, Kbh.

Master Fatman Guru Orchestra stiller op til en omgang vellyd med covers af alle stjernerne fra yesteryear: Carpenters, Burt Bacharach, Herp Albert, you name it! Bare det er kitsch.
Fredag, Copenhagen JazzHouse.

President Fetch har ikke givet lyd fra sig i over to år, men med nyt blod i form af medlemmer fra Kalashnokiv og Gods Elevator varmer gruppen op til deres ti års jubilæum som ét af de mest aktive danske punkbands nogen sinde.
Fredag. Stengade 30, Kbh.

Hvid Sjokolade spiller op til dans og ballade på fredag i selskab med Klart Dér, mens de lørdag deler plakat med Den Gale Pose, altsammen bands fra den ny generation af danske hip hop-bands.
Fredag, Forbrændingen, Albertslund + lørdag, Pumpehuset, Kbh.

Gabsky & The Heavenly Orchestra spiller deres fortryllende popmusik med materiale fra deres to solide udgivelser på AGM.
Fredag, studenterhuset, Kbh.

Propdenoppop-klob afholder årets sidste tossefest med de altid charmerende pranksters i Death Tothe, samt en debutkoncert fra Opaque, der spiller iørefaldende støjrock.
Lørdag, Stengade 30, Kbh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her