Læsetid: 2 min.

live musik

Kultur
5. december 1996

-Supernova består af Cecilie og Pipaluk, og de spiller sange fra begge deres cd'er, drømmende musik tilsat forlokkende sirenesang, spillet på guitarer med et hav af distortionpedaler og iført deres nye kjoler.
To. d. 5, Vega, fr. d. 6, Pitstop, Kolding + lø.d. 7, Billen, Farum.

Lovebites er et forholdsvist nyt navn, der består af musikere fra bl.a. Greene, Excess Bleeding Heart og Poets, og deres debutalbum ligger allerede klar til en januar-release. Et dansk bud på svenske Cardigans sommerlette og fnugfri pop.
To. d. 5, Café Drudenfus, Århus + fr. d. 6, Birdy's, Odense.

Naked har netop udgivet deres andet album, og de spiller stadig smertende trist støjrock uden forsonende elementer, men yderst kompetent.
To. d. 5, Rust, Kbh.

The Wedding Present giver efter en stille periode atter lyd fra sig på nærværende turne, der bringer dette engang så populære engelske navn til vores breddegrader.
To. d. 5, Loppen, Kbh.

Nikolaj Christensen er kommet godt på vej med sit fjerde album, der besidder den længste pladetitel i dansk rockhistorie - men fuld af fin mainstreamrock, hvis det endelig skal være.
To. d. 5, Rytmeposten, Odense, fr. d. 6, Chaplin, Viborg + lø. d. 7, Rust, Kbh.

Jason & The Scorchers er gode for en omgang svedig sydstatsrock, der trækker på blues, boogie og country og giver mere mening på en scene end på plade.
Fr. d. 6, Pumpehuset, Kbh.

Defunkt er tilbage med deres hektiske jazz-punk-funk, som altid er et koncertbesøg værd. Anført af den utrættelige Joseph Bowie har gruppen over 15 år på bagen.
Fr. d. 6, Vega, Kbh.

THAU + Learning from Las Vegas Begge grupper fra den støjende københavnske undergrund - begge i besiddelse af rigtig gode sange - og begge udkommer på pladeselskabet Crunchy Frog.
Fr. d. 6, Loppen, Kbh.

Hanne Boel fortsætter sin "Silent Violence"-turné med sangene fra albummet af samme navn.
Fr. d. 6, Tobaksfabrikken, Esbjerg, lø. d. 7, Værket, Randers + ma. d. 9, Vega, Kbh.

Furios Trauma + Solhverv+ Beyong Serenity Tre danske metalbands i den absolut tungere ende. Førstnævnte er pladeaktuelle.
Lø. d. 7, Stengade 30, Kbh.

Jerry Bergonzi & Jan Kaspersen Kvartet Bergonzi er en mesterlig saxofonist, som denne aften får mulighed for at spille op mod den heller ikke uefne Bob Rockwell.
Lø. d. 7, Copenhagen JazzHouse.

Alive And Bonk henter inspiration på 90'ernes danske, engelske og amerikanske popscene og sætter det sammen efter forgodtbefindende, med både energi og flair for melodi.
Ons. d. 11, Rust. Kbh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her