Læsetid: 2 min.

UDSTILLING

19. december 1996

Fama - Instant Saints er en udstilling af Kirsten Justesen. Da kunstguiden ikke udkommer 2. juledag, henledes opmærksomheden allerede nu på denne utraditionelle udstilling, der sætter focus på rygtet. Hver dag fra kl. 12.30 bliver der udført et stigende antal handlinger - een den første dag, to den næste osv. Reallydene herfra indgår i en komposition for kirkens orgel, der spilles hver dag fra kl. 15.30 af Henning Frimann. Men man kan også se en række genstande og aftryk i udstillingsrummene.
Nikolaj. Nikolaj Plads. Åbner fredag den 27. dec. Dagl. undt. 31. dec. 12-17. Til 16. feb.

Corner Kunstnersammenslutningen Corners udstilling har i år deltagelse af 27 af gruppens kunstnere samt af de tre nye medlemmer: grafikeren Aksel Jensen, fotografen Kirsten Klein og tegneren Will Eisner. Desuden deltager gæsterne Jens Bohr, der er grafiker og keramiker og keramikeren Mette Augustinus Poulsen. Som en udstilling i udstillingen vises også Aksel Jensens tegninger sammen med H. C. Andersens klip og tegninger.
Charlottenborg. Åbner lørdag den 28. december kl. 13. Dagl. 10-17, on. 10-19. til
19. jan.

Fader og søn Suste Bonnén har fotograferet fædre med deres sønner i et opgør med den traditionelle fremstilling af sønnen, som den kristne Madonna-med-barnet-ikon formidler. I Frederiksberg Hovedbibliotek kan man frem til 30. dec. se udstillingen Far og barn, hvor kendte fædre opdtræder med deres små børn. I Kvinfos udstillingslokaler, Nyhavn 22, kan man fra i morgen og frem til 1. mar. se udstillingen Far og søn med fotografier af kendte eller ukendte fædre med deres kendte eller ukendte voksne sønner, heriblandt Informations nye chefredaktør, Jacob Mollerup, der optræder sammen med sin far, Erik Mollerup.

Fra Matisse til Picasso Franske mesterværker fra Statens Museum for Kunst er sendt på landsturné og kan nu ses i:
Århus Kunstmuseum, Høegh Guldbergsgade 2, Århus. Ti.-sø. 10-17. Til 9. mar. 1996.

Pernelle Maegaard der også er videokunstner, udstiller abstrakte malerier, der på en og samme tid skaber uro og balance. På den anden etage vises udstillingen The Wonderful Wide World of Antichrist af Søren Mosegaard, der har stiftet Antikristeligt Folkeparti.
Overgaden. Overgaden neden Vandet 17. Ti.-sø. 12-18. Til 22. dec.

Juleudstillingen Hjerter omfatter værker fra galleriets faste stab, heriblandt Egon Fischer, Kenn André Stilling, Didder Geisler, Jørgen Haugen Sørensen, Bent Karl Jacobsen m.m.fl.
Galerie Anne Marie, Gothersgade 54. Ti.-fr. 13-18, lø. 11-15. Til 21. dec.

Julestemning Kulturfabrikken, værkstedshuset for billedkunstnere, har et reklamefremstød i den gamle telefonkiosk på Kgs. Nytorv. Her kan man hver dag fra kl. 16-21 nyde et glas glögg eller en toddy og også få lidt fast føde: fiskesuppe, champagne og friske øster m.v.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu