Læsetid: 2 min.

LIVE MUSIK

Kultur
23. januar 1997

The World med Alex Vargas i front og Jacob Moth som gæstemusiker giver her deres eneste koncert i Danmark i år. Den fire mand høje gruppe har lige udsendt deres pletvist vellykkede, altid stilsikre og prunkløst afviklede, andet album Vargas præget af afdæmpede ballader (se anmeldelse på modsat side).
To. d. 23., Stengade 30, Kbh.

Debbie 'Krøller-eller-ej' Cameron står i front for en kvartet, som udfolder sig indenfor jazzmusikken.
To. d. 23., Studenterhuset, Kbh.

Klub Vega byder fra midnat på elektronisk musik, der torsdag formidles af DJ's Aron, Skovsted og Ole Loud, fredag af DJ JSL og DJ Kong og lørdag af DJ Stielow og DJ Ole.
To. d. 23. til lø. d. 25., Vega, Kbh.

Den Gale Pose leverer varen fra deres debutalbum Mod Rov, der er en del af den store bølge af nye danske hiphop-udgivelser. De er at finde på Forbrændingen i anledning af stedets et års-fødselsdag.
To. d. 23., Café Rust, Kbh., Lø. d. 25., Forbrændingen, Albertslund

Drumscape Copenhagen Jazzhouse har Søren Christensen Drumscape på programmet med en blanding af "tyk 70'er-funk og moderne improvisations jazz". Fredag bydes der på en ægte floorfiller med bigbandet Copenhagen Swing Squad, der spiller gamle swing-perler. Lørdag synger det seks mand høje vokalensemble Singers sange indenfor "jazzen og det der ligner".
To. d. 23. til lø. d.25., Copenhagen Jazzhouse, Kbh.

On Trial har snart været med os i mange år, og spiller tung, syret garagerock.
Fre. d. 24., Studenterhuset, Kbh.

Steve Earle spiller solo, akustisk og ædru når han gæster Danmark med sin country med gæld til Hank Williams Sr. Han er blevet hyldet som missing link mellem rockens kraft og hillbilly-musikkens passion.
Lø. d. 25., Pumpehuset, Kbh.

The Black Crowes tyvstarter Venue '97 med deres behårede 70'er-rock à la Stones, der dog har taget en drejning i retning af det akustiske og mere bluesede på deres seneste album Three Snakes And One Charm.
Lø. d. 25.,Vega, Kbh.

E.W. & The Go Go Busters er et "funky rap'n'go go big band" fra Århus med alt fra trompetister til rappere.
Lø. d. 25., Husets Musikteater, Århus

The Roots står for en håndspillet back to basics hiphop og jazz fri for gangsterattituder. I København spiller gruppen i anledning af Foreningen Stop Voldens 3 års-fødselsdag.
Ma. d. 27., Husets Musikteater, Århus, Ons. d. 29., Vega, Kbh.

Vic Chesnutt er en amerikansk singer/songwriter, der skriver intense, rolige ballader og mere uptempo sange, som de kan nydes på mandens seneste album About To Choke.
Ti. d. 28., Husets Musikteater, Århus

The Men They Couldn't Hang var store i 80'erne, er britiske og spiller rock med folkelementer à la Woodentops, Violent Femmes og Pogues.
Ons. d. 29., Loppen, Kbh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her