Note
Læsetid: 2 min.

UDSTILLING

Kultur
30. januar 1997

Grønningen har i år inviteret gæsterne Lars Nørgaard, Lone Høyer Hansen, Anita Jørgensen og fotografen Gregers Nielsen samt den konkret-abstrakte kunstner Stanislav Kolibal fra Tjekkoslovakiet. Charlottenborg. Ma.-sø. 10-17, on. 10-19. Til 16. feb. Dalgaard I morgen kl. 17-19 åbner en udstilling med Blomsterbilleder af den evigt opfindsomme dada-kunstner, Sven Dalsgaard. Udstillingen omfatter en serie blomsterbilleder og installationen Copyright. Galleri Specta. Peder Skrams Gade 13, Kbh. Ti.-fr. 12-17:30. Til 8. mar. Collaro Lørdag er sidste chance for at se den meget smukke udstilling Rainbow Fragments og andre værker af installations- og lyskunstneren Viera Collaro. Galerie Asbæk, Bredgade 20. Kbh. Ma.-fr. 11-18, lø. 11-16. Til 2. feb. Per Bak Jensens udstilling Fremdragninger kan ses nye fotografier af denne spændende fotokunstner.I sine tre nye serier er han gået op i format og har stillet ind på et sjællandsk skovområde, på den norske natur og på et af sine foretrukne motiver, de øde terrains vagues. I morgen åbner desuden en udstilling med den belgiske konceptkunstner Guillaum Bijl, der omdanner Arkens 150 m lange Kunstakse til et auktionslokale m.m. I Arkens foyer kan også ses det lille eksperimentarium for lyrik og billedkunst, Afsnit P's, installationer med danske og udenlandske digte. Arken. Museum for Moderne Kunst. Skovvej 100, Ishøj.Ti.-fr. 10-17, on. 10-22. week. 10-18. Henh. til 23. og 30 mar. Kammeraterne årlige udstilling åbner på lørdag. Ud over de faste medlemmer, der nu også inkluderer Ursula Reuter Christiansen, udstiller gæsterne Mette Gitz-Johansen, Mikael Thejll, Hanne Lise Thomsen, Finn Naur Petersen samt den norske billedhugger Marit Lyckander. Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads. København. Ma.-sø. 10-17. Til 16. feb. fielding er titlen på en udstilling, der viser, hvor vidt begrebet maleri kan spænde med værker af Wapke Feenstra, Kathrin Böhm, Marian Breedveld, Milena Bonifacini, Hans Holten, Bodil Nielsen, Damien Cabanes og Leni Hoffmann. Portalen, v. Hundige St. Ti.-fr. 13-17, week. 11-17. Til 6. apr. John Davidsen, komponisten, happening-arrangøren og medstifteren af Eks Skolen m.m. udstiller i Galleri Larsen, der åbner for første gang i dag kl. 17. Nansensgade 7, Kbh. To.og ma.13-18. Til 23. feb. Pure Art er titlen på en udstiling af en uges varighed med akvareller fra New York, malet af Tom Krøjer. Galleri Python. Borgergade 91. Kbh. Ti.-fr. 14-19. I morgen sidste dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her