Note
Læsetid: 1 min.

UDSTILLING

Kultur
23. januar 1997

Grønningen åbner på lørdag 13-18. International gæst i år er den konkret-abstrakte kunstner Stanislav Kolibal fra Tjekkoslovakiet.
Charlottenborg. Ma.-sø. 10-17, on. 10-19. Til 16. feb.

Michael Merle er en ung installationskunstner med baggrund i teologien og med kunstnerisk uddannelse fra Kunstakademiet i Jerusalem. Hans udstilling, The Horizon Project III, er en undersøgelse af horisonten; en kæmpemæssig, sort kube, der vækker mindelser om Kaaba'en, fylder hele udstillingsrummet. I det forreste rum kan ses malerier af Birgit Dalum.
North Galleri. Nørregade 7c. Kbh. Ti.-lø. 13-18. Til 2. feb.

Wilhelm Freddie 1957-95. En stor udstilling med værker af denne dyrker af tilværelsens mere kødelige sider, åbner på lørdag
Nordjyllands Kunstmuseum, Ålborg. Ti.-sø. 10-17. Til 31. mar.

Kaj Nyborgs udstilling White Noise er en installation, der omfatter malerier, skulpturer, serigrafiske arbejder på glas og en all-readymade.
Horsens Kunstmuseum. Åbner på lørdag kl. 14. Ti.-fr. 11-17, lø.-sø. 11-18. Til 16. mar.

Galleri Nicolai Wallner viser en udstilling med den britiske video-kunstner Douglas Gordon, der netop har modtaget Turnerprisen - og som blev omtalt her i bladet sidste fredag.
Bredgade 34, Kbh. Ti.-fr. 12-18, lø.-sø. 12-16. Til 23. feb.

Per Bak Jensens udstilling Fremdragninger åbner lørdag. I sine tre nye serier har han stillet ind på et sjællandsk skovområde, på den norske natur og på et af sine foretrukne motiver, de øde terrains vagues. I Arkens foyer kan også ses det lille eksperimentarium for lyrik og billedkunst, Afsnit P's, installationer med danske og udenlandske digte.
Arken. Museum for Moderne Kunst. Skovvej 100, Ishøj.Ti.-fr. 10-17, on. 10-22. week. 10-18. Til 23. mar.

fielding er titlen på en udstilling, der viser, hvor meget det konkrete maleri spænder over, med værker af Wapke Feenstra, Kathrin Böhm, Marian Breedveld, Milena Bonifacini, Hans Holten, Bodil Nielsen, Damien Cabanes og Leni Hoffmann.
Portalen, v. Hundige St. Ti.-fr. 13-17, week. 11-17. Til 6. apr.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her