Læsetid: 2 min.

LIVE MUSIK

Kultur
27. februar 1997

Eggstone - svensk pops ukronede konger - har netop udsendt albummet Vive La Différence og gæster nu hovedstaden, med deres boblende varme, pletvis melankolske lydeleksir. Opvarmningen varetages af labelfællerne, knallertrockerne The Mopeds (læs præsentationen af disse grupper på nedenstående side).
Tor. d. 27., Rust, Kbh.

Kashmir er på turne med det kritikerroste album Cruzen-tial. Gruppen står for solid live-nerve, når den lukker op for sin post-grunge-syre-art-rock.
Tor. d. 27., Husets Musikteater, Århus, fre. d. 28., Tante Olga, Randers, lør. d. 1., Loppen, Kbh.

DM i Rock er godt i gang med de indledende runder. Denne gang dyster Muckbucket, Pinchbeck, What Ever, Yellow Postmen og Zebraer er Flinke om publikums gunst på Nørrebro og Die Erde, Liqiud, No Doubt, Necrosomething og Crazy Call Buddha i Albertslund
Tor. d. 27., Stengade 30, Kbh., fre d. 28., Forbrændingen, Albertslund.

Club Metropolis i Stengade 30 byder, i form af svenske Malaise, på en hårdtslående cocktail af goth-rock og industrial med reference til Sisters of Mercy og Front Line Assembly. Herefter natdisk med Re-Load bag knapperne.
Fre. d. 28., Stengade 30, Kbh.

Eboman, der er en del af den hastigt fremvoksende, elektroniske hollandske musikscene, byder sammen med Electrica på acid-techno den ganske nat.
Fre. d. 28., Loppen, Kbh.

Ibens, dansk pops nye store håb, træder op med deres pirrende popcore og naivistiske historier sunget af den hudløse, falsetto Carsten Lykke.
Fre. d. 28., Husets Musikteater, Århus.

Freak Kitchen - et af mange svenske heavy-bands, som er synonyme med kraft og kvalitet - gæster den fynske og jyske hovedstad. Danske Beyond Serenity vil forinden varme op med spænstig melodisk metal-rock.
Fre. d. 28., kl. 22.00, Rytmeposten, Odense, Lør. d. 29., Husets Musikteater, Århus.

Multiplex Special, som er endnu en event i rækken af technoarrangementer i kulturhuset Vega, byder på kropsmassage fra danske DJ Kong og Cai Bøjsen-Møller. Hovednavnet er dog ubetinget hollandske DJ Orlando Voorn, som bl.a. var med til at gøre Get Lost-begivenhederne på Louisianna succesfulde.
Lør. d. 1., kl. 23.00, Lille Vega, Kbh.

US3 alias Geoff Wilkinson er med stilskabende jazz-
Man. d. 3., kl 22.00, Lille Vega, Kbh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her