Læsetid: 1 min.

LIVE MUSIK

Kultur
20. februar 1997

Speaker Bite Me opstod på ruinerne af støjrockbandet Murmur. I dag spiller de resterende fire medlemmer "insisterende og anarkistisk opbygget pop".
To. 20., Loppen, Kbh.

Hüebsch Originators eksperimenterer med house, techno og electro præget af solid rytmik og melodiøsitet.
Fre.. 20., Huset, Kbh.

The Swans er på afskedsturné med deres nihilistiske, støjsprængte og manende rock, som den senest har fundet udtryk på gruppens definitivt sidste album Soundtracks For The Blind. Opvarmning er finske Panasonic, der mestrer en minimal, frostkold og atmosfæremættet techno.
Fre. 21., Loppen, Kbh., lø. 22., Huset, Århus

Suzanne Vega leverer sofistikerede sange, der med tiden har udviklet sig fra det fersk poppede til det mere modne og sensuelle.
Fre. 21., Pumpehuset, Kbh.

Kashmir er stadig et af Danmarks mest brølende koncertbekendtskaber med deres humoristiske bastardrock parret med jazz og funk.
Fre. 21., Skråen, Ålborg. lø. 22., Multihuset, Esbjerg

Christian Vuust Group sammenfletter fredag folkemusik med jazz, og lørdag udforsker Lundin Danemo Kvartet den nordiske klang og tradition. Tirsdag leverer Majbritte Ulrikkeholms Acoustic Trio afdæmpede fortolkninger af hendes sange.
Fre. 21., lø. 22. og ti. 25., Copenhagen Jazzhouse

Lightning Seeds og Geneva er to melodifikserede, britiske bands. Lightning Seeds begik sidste år det sødmefulde popalbum Dizzy Heights, mens skotske Geneva er unge og lovende efter et par fine singler.
Lø. 22., Vega, Kbh.

Vildensky fra Århus er et af dansk musiks mest spændende navne med deres dansksprogede tekster, middelalderlige scene-mystik og uortodokse blandingsmisbrug af genrer fra folk til støjrock.
Lø. 22., 1000Fryd, Aalborg

Horace Parlan/Søren Eriksen Quartet byder på søndagsjazz præget af de to frontfigurers excesser på henholdsvis klaver og altsaxofon. Amerikanske Parlan har tidligere spillet med Charles Mingus, Dexter Gordon og Chet Baker.
Sø. d. 23., Drop Inn, Kbh.

Skunk Anansie med den fascinerende, stormundede Skin i front spiller aggressiv, jazz-influeret rock, som - når den er bedst - formår at forene hård, melodisk agitrock med kropsvenlig rytmik.
Ti. d. 25., Vega, Kbh.

Factum Est? koncertdebuterer med "skelsættende, melodiøs ambient".
Ons. d. 26., Café Rust, Kbh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her