Note
Læsetid: 2 min.

LIVEMUSIK

Kultur
6. februar 1997

Smack - med de faste dj's Aron & Peter Skovsted - byder vanen tro på torsdagsdans - hvis man vel at mærke er til elektronisk musik og hvad deraf følger: haglende trommer eller dybe beats, syntetiske melodier og forførende basgange.
I aften, Lille Vega, Kbh.

Østkyst Hustlers er med den brilliante tekstforfatter Nikolaj Peyk et af de absolut bedste danske hiphop-navne, hvilket de har Grammyer som bevis på. Med sig på scenen har trioen tre gæstemusikere og en dj.
I aften, Pumpehuset, Kbh., fredag, Baltoppen, Ballerup, lørdag, Jailhouse, Nykøbing F.

Dicte har med sit andet solo-album Voodoo Vibe vist sit format som sanger, men også som komponist udi triphoppede lydcollager og groovy rytmik.
I aften, Fermaten, Herning, fredag, Konggræs, Odense, lørdag, Musikteatret, Århus, søndag, Det brunske Pakhus, Fredericia

Trias og Bird Island Orgasm spiller melodiøs powerrock beslægtet med Dizzy Mizz Lizzy.
I aften, Forbrændingen, Albertslund

Lennart Åberg Kvartet byder torsdag på jazz-standards af blandt andre Ornette Coleman og Thelonius Monk. Fredag støder den afrikansk orienterede trommegruppe Drums Across sammen med pianist Jan Kaspersen og bassist Peter Danstrup. Tirsdag og onsdag står komponisten og orkesterlederen Maria Schneider i front for Radioens Big Band.
I aften og til onsdag, Copenhagen Jazzhouse, Kbh.

Porcelain er en københavnsk kvintet, der udfolder sig i det på én gang melodiøse og eksplosive spændingsfelt mellem engelsk og amerikansk rock.
Fredag, Sputnik, Kbh.

Kashmir begik sidste år et sofistikeret og pågående jazzfunkmetalrock-værk med Cruzential.
Fredag, Rytmeposten, Odense, lørdag, Fermaten, Herning

Baby Bird forførte sidste år med det fremragende album Ugly Beautiful, der forener britpoppens genretyverier med croonersang, humor og særegen sangskrivning.
Lørdag, Loppen, Kbh.

Chillumklud Group er det fænomenale partyband, der med forsanger Dr. Zimbabwe og hans seks ferme medspillere fremfører blomstrende og groovy fortolkninger af alt fra tv-temaer til hits fra 70'er- og 80'erne.
Lørdag, Rock Ama'r, Kbh.

Multiplex Special er en aften med elektronisk musik forestået af Baby Ford, DJ Rush fra house-metropolen Chicago, Claus E. S. og Mikael V. Larsen.
Lørdag, Lille Vega, Kbh.

Ash er en ung engelsk trio, der med tegneserieagtige sange som "Girl From Mars" leverer poppet og punket rock. Opvarmning er 60 Ft. Dolls.
Lørdag, Pumpehuset, Kbh.

Necromantics er hovednavn ved Transylvansk forårsfest, hvor man vil kunne indtage den danske trios morbide rock-a-billy.
Lørdag, Stengade 30, Kbh.

Povl Dissing og Benny Andersen fejrer sølvbryllup. I 25 år har de to koryfæer gennemlevet en årlig turné, hvortil Hr. Andersen leverer ny musik og nye tekster til Dissings særegne sangtalenter.
Lørdag, Viften, Rødovre, sø. Slagelse Teater, ma. Ringsted Teater- & Kongrescenter, ti. Fåborg Teater, ons. Lunden, Silkeborg

Moonshake er et excentrisk, eksperimenterende britisk band, der både leger med jazz, drum'n'bass, kosmisk, tysk 70'er-rock og avantgardepop.
Onsdag, Stengade 30, Kbh.

Railroad Jerk og Chavez er amerikanske "gangster 'folk' eller storby blues"-bands med mindelser om Becks og Violent Femmes' traditionsfortolkning.
Onsdag, Loppen, Kbh. teater

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her