Note
Læsetid: 1 min.

UDSTILlING

Kultur
6. februar 1997

Polly Apfelbaum er blandt bidragyderne i 'Maleri, det udvidede felt', den anden udstillling i rækken af to, der fremviser det eksperimenterende maleris nye forskningsresultater. Blandt de øvrige deltagende kan nævnes Imi Knoebel, Paul McCarthy, Jessica Stockholder og Luc Tuymans.
Rooseum, Malmø. Til 6. april.

Tove Kurtzweil er blandt de fotografer, der kan ses på Brandts Klædefabrik, Odense, som p.t. byder på fire udstillinger: I Fotomuseet kan ses Status Quo Vadis - et tiår spejlet i samlingen med 95 fotografer fra 25 lande og udstillingen Vacuum - med deltagelse af Pia Arke, Lotte Tauber Lassen og Lis Steincke. Desuden kan ses Stilled Lives - en udstilling med den nyligt afdøde britiske kunstner Helen Chadwick (1953-96), hvis fotografier af computermanipulerede landskaber, kunstigt befrugtede æg og afvigende fostre rummer en forfærdende skønhed. På lørdag åbner desuden udstillingen Belvedere - et vue på dansk maleri 1997 med Jens Birkemose, Inge Ellegaard, Oda Knudsen Peter Louis-Jensen, Knud Odde, Lars Ravn, Peter Rössel og Troels Wörsel.
Ti.-sø. 10-17, Brandts Klædefabrik, Odense

Zbigniew Libera er en ung polsk installationskunstner, hvis humoristisk-sarkastiske værker overraskede ved en umiddelbar appeal og anderledeshed i Sao Paulo i efteråret. Nu har Galleri Faurschou inviteret ham til at vise nye arbejder, som kan ses fra i morgen.
St. Strandstræde 21, Kbh. Ti.-fr. 11-18, lø. 11-14. Til 22. mar.

Karl Stampes' væginstallation er første udstilling i Artroom, nyt sted, der drives af den svensk-hollandske kunstner Olof Olsson, der har stillet sin dagligstue til rådighed. Hans intention er, at udstillingsstedet vil fungere, som når man spiller en grammofonplade for sine bedste venner.
Godsbanegade 22, 3.t.h.. Kbh. Åbent hver søndag i februar

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her