Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
6. marts 1997

Forårsstemning præger denne uges Torsdagskoncert, hvor Radiosymfoniorkestret, Radiokoret og Københavns Drengekor musicerer under Michael Schønwandt. På programmet står Knudåge Riisagers Til Apollon, Carl Nielsens Hymnus Amoris og Ravels Daphnis og Chloë.
I aften kl. 20 i Radiohusets Koncertsal.

Huskomponisten Lars Graugaard debuterer. Odense Symfoniorkester ansatte som det første professionelle orkester i Danmark en 'huskomponist' for en toårig periode. Ved den kommende koncert spilles Graugaards Sated Bodies, Beethovens 4. Klaverkoncert og Schumanns 4. Symfoni. Dirigent: Maximiano Valdés.
I aften kl. 19.30 på Kilden i Horsens, og i morgen aften kl. 20 i Odense Koncerthus.

Medlemmer af Det Kgl. Kapel spiller i Garnisons Kirke. Værker af Beethoven, Holmboe og Mozart.
I aften kl. 20, Sct. Annæ Plads 4.

Randers Byorkester samler musikskoleelever fra hele landet. Det sker på et landsdækkende orkesterstævne i weekenden. Det afsluttes med en offentlig koncert, hvor værker af Beethoven og Stravinsky står på programmet. David Riddell dirigerer.
Søndag kl. 16 i Værkets Musiksal.

Vesterbros Kulturhus danner rammen om tale og musik, som handler om Schubert. Ilse Wichmann fortæller om Schuberts liv, og pianisten Semion Balschem og sangeren Bo Kristian Jensen spiller værker af komponisten.
Søndag kl. 14, Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her