Læsetid: 2 min.

LIVE MUSIK

Kultur
27. marts 1997

Lovebites - med tidl. medlemmer fra Purr, Excess Bleeding Heart og The Poets - fortsætter danmarksturnéen og er nu nået til Sjælland, hvor de vil suge publikum ind i deres kritikerroste, brusende drømmepopunivers.
Ons. d. 26., Toldkammeret, Helsingør, fre d. 28., Loppen, Christiania.

Once Around The Park, bedst kendt for samarbejdet med Lars H.U.G. på hans seneste grammysluger Kiss And H.U.G., står glimrende på egne ben. De udkommer i nærmeste fremtid med jazz- og groove-inficerede kompositioner på cd'en Unity, hvilket de vil give smagsprøver på live.
Tors. d. 27., kl. 20.30, Copenhagen Jazzhouse, Kbh.

Ibens - galionsfiguren i den nye bølge af rockgrupper, der gør sig på modersmålet - lukker op for deres snerrende, sødmefyldte popguitarer og naivistiske fortællinger om stjålne cykler, slankekure og seksuelle forviklinger.
Tors. d. 27., Rust, Kbh.

Crypt Evening er overskriften på dobbeltkoncerten med de amerikanske punkrock-grupper Oblivians og The Revelators, som udgiver deres plader på selskabet af samme navn. Oblivians spiller uterlig, ruskende garagepunk i slægt med The Jon Spencer Blues Explosion og giver fingeren til alt hvad der kan kaldes strømlinet. Noget lignende kan siges om The Revelators, der stiller sig selv spørgsmålet: "Hvor meget kan man larme på én guitar og et par trommer?"
Lør. d. 29., kl. 22.00., Loppen, Christiania.

Peace, Love & Pitbulls med legendariske, svenske
Joakim Thåström i front disker op med en intens blanding af rock og højteknologi i et sonisk flow, som d'herrer selv betegner som "industrirock". Til koncerten i København vil Soundtracks of Our Lives, der tæller medlemmer fra Whipped Cream og hedengangne Union Carbide Pro-
ductions, stå for opvarmningen.
Søn d. 30., Pumpehuset, Kbh, man. d. 31., Husets Musikteater, Århus

Pendler er titlen på et nyt ambient cd-projekt med bidrag fra 12 komponister, der stilistisk og geografisk har forskellige ophav. Før denne præsenteres i Vega vil canadisk elektroakustiks "grand old man" Francis Dhomont (70 år) opføre båndværker på multihøjttalersystem skarpt efterfulgt af det infernalske engelske ensemble Headbutt. Sidstnævnte udmærker sig ved at benytte hele tre basgui-tarer og to trommesæt (samtidig), og gruppen lægger des-uden rytmisk bund med alskens sammenbragt ragelse spændende fra indkøbsvogn til pølsemaskine.
Man d. 31., kl 20.00 Lille Vega, Kbh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her