Læsetid: 2 min.

LIVE MUSIK

Kultur
20. marts 1997

De Sidste Mohikanere spiller en blanding af skaterock og neopunk med masser af giftig guitarstøj. Flere pladeselskaber har vist interesse for femkløveret, hvis "karakterbøger ikke bør vises frem".
Tors. d. 20., kl 21.00, Loppen, Christiania.

Lovebites, som tæller medlemmer fra hedengangne Poets og Excess Bleeding Heart samt Greene's Henrik Olesen, har med Nothing But Joy begået en af årets danske popperler. Udtræk fra denne præsenteres på gruppens danmarks-turné, der lige nu er nået til Jylland.
Tors. d. 20., Tante Olga, Randers, Fre. d. 21., Fermaten, Randers. Lør. d. 22., Studenterhuset, Ålborg.

Bob Hund - Sveriges skingrende vanvittige popcore outfit - er på turné for øjeblikket. Gruppen har udsendt to brillante fuldlængde-albums hvoraf det sidste, der bærer den spidsfindige titel Omslag: Martin Kann, har været udsat for næsten hysterisk tiljubling. Live er sekstetten ligeledes uimodståelig, og man kan være sikker på at gå hjem med hede lytte- og latter-muskler. Opvarmning kommer fra københavnerkvartetten Death Tothe, der spiller "ekspressionalnaistisk-men-pokkers-new-post-punk".
Tors. d. 20., kl. 21.00, Toldkammeret, Helsingør. Fre. d. 21., kl. 22.00, Templet, Lyngby. Lør. d. 22., kl. 22.00, Loppen, Christiania.

Continental Heat med ghanesiske Agarfa Atsu Amartey i forgrunden er et garvet navn på de danske scener med sin blandingsmusik med dryp af reggae, highlife, makossa, zouk m.m. Fredag spiller gruppen både nye numre og numre fra cd'en Firefly ved en koncert, der i øvrigt går live i æteren på DR P3
Fre. d. 21. kl. 20.30, Musikcafe'n, København

Autechre, som er et af det prominente engelske techno-label Warps flagskibe, sætter strøm til sanserne med deres kompromisløse og intelligente fremtidsmusik, når de besøger københavn. Kong og DJ Mark Boom sørger for opvarmning og efterspil.
Fre. d. 21., kl. 24.00, Lille Vega, Kbh.

Dicte har med sit seneste, trip hop-inspirerede album Voodoo Vibe manifesteret sig som dansk pops måske mest personlige og vægtige solist. Nyd hende, når hun lukker op for sin forførende drømmepop.
Lør. d. 22., kl 21.00, Kulturhuset Viften, Rødovre.

Faithless, en af halvfemsernes fremadstormende stilhybrider, bygger bro mellem rock, jazz, house og techno i en trip hop-agtig opsætning, der live involverer ikke mindre end ti musikere. Med sig har gruppen landsmændene Olive, som supporter med sukkersød house hop.
Man. d. 24., kl. 20.00, Store Vega, Kbh.

Bo Kaspers Orkester har ry for at være et af Sveriges mest celebre jazzpop-navne. Med et yderst bredvinget repertoire, der spænder over filmmusikalske raffinementer, soulmættede stemninger m.m., "swinger de som død og helvede". Og med tre cd'ere på bagen - herunder sidste års Amerika - har de nok at vælge imellen.
Ons d. 26., kl. 21.00, Copenhagen Jazzhouse, Kbh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her