Note
Læsetid: 2 min.

KLASSISK

Kultur
17. april 1997

*Torsdagskoncerten Den koreanske violinist Sarah Chang er solist i Tjajkovskijs Violinkoncert. Solisten spiller sammen med Radiosymfoniorkestret under dirigenten Tho-mas Dausgaard. Ved koncerten uropføres Karl Aage Rasmussens orkesterværk Scherzo with Bells. Koncerten afsluttes med Stravinskys Petrusjka, Burleske i 4 scener.
I aften kl. 20 i Radiohusets Koncertsal.

*Schubert 200 år På Frederiksberg Hovedbibliotek er der et musikarrangement med komponisten Schubert i centrum. Det er cand.pæd. og forfatter Mogens Wenzel Andreasen der fortæller om Schuberts liv. Koncertsanger Sofie Ottosen synger dertil.
Fredag den 18.4. kl. 20 på Frederiksberg Hovedbibliotek (Solbjergvej 23).
*Opera John Frandsens opera Dronning Boudicca opføres på Den Anden Opera. Tekst og iscenesættelse: Michael Hall. Medvirkende: Nanna Brincker (sang), Per Egholm (saxofon), Jesper Lützhøft (guitar) og Thomas Sandberg (slagtøj).
Fredag den 18.4. kl. 20 i Den Anden Opera.

*Matinékoncert Komponisterne Johann Pachelbel, Sv. Erik Tanggaard og J.S. Bach bliver spillet ved en koncert i Garnisonskirken. Af Tanggaard kan De nyde hele tre værker. Medvirkende: Christine Mar-strand (sopran), Staffan Rejle (violin), Henrik G. Olsen (bratsch), Mats Larsson (cello), Hans Westenholtz (orgel).
Søndag den 20.4. kl. 15 i Garnisonskirken.

*Kormusik Radiokoret opfører kormusik af Mogens Pedersøn (Missa quinque vocem), Niels la Cour (Missa brevis) og Alfred Schnittke (Requiem for soli, kor og instrumenter). Dirigent er Stefan Parkman.
Mandag den 21.4. kl. 20.30 i Radiohusets Koncertsal.

*Pianist Foreningen Ny Musik Odense arrangerer koncert med den amerikanske pianist og komponist David Burge. Han spiller værker af sig selv og af George Crumb.
Tirsdag den 22.4. kl. 19.30 på Det Fynske Musikkonservatorium.

*Kommende navne Dirigentstuderende ved konservatoriet i København dirigerer Sjællands Symfoniorkester. De hedder Kaisa Roose, Natalie Marin, Peter Harbeck, Gints Glinka og Luciano Acocella. Værkerne er af Beethoven, Pade og Nielsen.
Tirsdag den 22.4. kl. 19.30 på Frederiksberg Rådhus. Onsdag den 23.4. kl. 19.30 på Musikteatret Albertslund.

*NUMUS Den traditionsrige Numus-festival for ny musik i Aarhus, løber af stabelen fra 22.-27. april. Ved den første koncert (tirsdag den 22.4.) spiller Bill Frisell Quartet (musik til Gary Larson og Buster Keaton m.m.). Ved aftenkoncerten 22.4 kl. 20 spiller Ny Dansk Saxofonkvartet værker af Holmgreen, Nørgård, Kristensen, Koppel, Draminsky Højmark og Nyvang.
Fra 22.-27. april i Aarhus Musikhus. Billetbestilling på tlf. 89 31 82 10. Programbog koster 10 kr. Den er gratis ved køb af partoutkort.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her