Læsetid: 2 min.

LIVE MUSIK

Kultur
10. april 1997

*Psyched Up Janis har med Beats Me for alvor fastslået, at trioen hører til den absolutte danske rock-elite. Såvel live som på plade spænder gruppens numre over tordende, energiske udslip og mere følsomme kompositioner. Shake Appeal varmer op.
Tors. d. 10., Husets Musikteater, Århus.

*Ibens. Dansk pops nye kæledægger - som netop har varmet op til den engelske super-kvartet Blur - står nu selv først på plakaten og byder på naivistisk, guitarfræ-sende pop-core.
Tors. d. 10., Pumpehuset, Kbh.

*Sorten Muld er et af de seneste sæsoners mest markante danske bud på en rock, der vil nye veje. Gå ikke glip af gruppen når den slipper sin teknologiske og mildest talt tranceskabende folk 'n' drum løs. Under Venue-festivalen tryllebandt ensemblet en proppet koncertsal i Vega.
Tors. d. 10., kl. 21.00, Lille Vega, Kbh., Lør. d. 12., kl. 22.00, Husets Musikteater, Århus.

*Giant Sand, ørkenrockens konger fra Arizona, må efterhånden betragte Danmark som deres andet hjemland. Nok engang er gruppen, med den finurlige Howe Gelb i centrum, på turne. Man kan aldrig vide hvad Gelb og co. finder på live, men sikkert er det, at de altid emmer af energi og spillelyst, når de trykker deres stærkt personlige country- og garage-inspirerede rock af.
Tors. d. 10., Rytmeposten, Odense, fre. d. 11., Husets Musikteater, Århus, lør. d. 12., 1000Fryd, Ålborg.

*Mad Cows Sing - ugens uundgåelige jazzoplevelse - hedder det genrenedbrydende orkester anført af Benjamin Koppel. Med sig har han nogle af de bedste musikere fra jazzen og den moderne klassiske musikverden, som hver i sær har bidraget med kompositioner til orkestret.
Fre. d. 11., kl. 21.30, Copenhagen Jazzhouse, Kbh.

*Furious Trauma, hvis cd Strange Ways er lige på trapperne, giver prøver på deres 'kæbeknusende' frådende mo-lotovcocktail af hård metalrock'.
Fre. d. 11., Loppen Christiania, Kbh.

*No Way Sis kalder Glasgow-kvintetten sig, som har gjort det til sit speciale at kopiere Oasis. Kom og oplev en parodi på en parodi.
Fre. d. 11., Rust, Kbh.

*Flying Rhino Night. Flying Rhino Records er et af Englands mest velrenomerede goa-trance-selskaber. Til dette rave vil Technossomy stå for live-delen, suppleret af Tristan, James Monro samt et par lokale dj's on turnables. Servicemuligheder: Smartbar, chill out room m.m.
Lør. d. 12., 22.00-8.00, Pakhus 11, Kbh.

*Gene, der trækker på den store engelske pop-tradition fra Small faces over Bowie og til The Smiths, har netop udgivet longplayer nummer to, den dragende og smertelige Drawn To The Deep End. Live er gruppen kendt for at spille sig langt ind under huden med den karismatiske sanger Martin Rossitier i front.
Man. d. 14., kl. 21.00, Lille Vega, Kbh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her