Note
Læsetid: 2 min.

UDSTILlING

Kultur
3. april 1997

90'er modernisme er titlen på en udstilling med nyt maleri, der viser, at det igen er 'trendy' at være maler. Udstillingen omfatter malerier af 22 unge malere.
Den Frie Udstillings Bygning. Oslo Plads, Kbh. Åbner på lørdag kl. 13-17. Til 20. apr. Dagl. 10-17.

Jalon Lanier er en amerikansk kunstner og videnskabsmand, der for første gang viser sine interaktive installationer for et dansk publikum. Det er en udstilling, der sammensmelter videnskabelige, højteknologiske og kreative elementer med udnyttelse af Virtuel Reality. Heri indgår såkaldt 'tidsacceleret maleri', 'air-piano' og 'computer paintings'.
Museet for Samtidskunst, Palæet i Roskilde. Stændertorvet 3D. Åbner på søndag kl. 15:30-18. Ti.-fr. 11-17, lø.-sø. 12-16. Til 8. jun.

Påskeudstilling i Horsens med deltagelse af Mogens Andersen, Ursula Reuter Christiansen, Anette Harboe Flensburg, Heriette Hagelskjær, Peter Holst Henckel, Michael Kvium, Christian Lermmerz, Peter Rössell, Jørgen Haugen Sørensen og Troels Wörsel.
Franz Pedersens Kunsthandel, Carolinelundsvej 47. Ti.-sø. 13-17. Til 10. apr.

Seppo Mattinen udstiller nye malerier m.m. i:
Clausens Kunsthandel, Toldbodgade 9, Kbh. Ma.-lø. 11-7. Til 28. apr.

Thorbjørn Laustsen afsøger lysets uhåndgribelige sprog i sine lysskulpturer. Laustsens kunst er nærmest naturvidenskabelige undersøgelser af fysikkens og teknologiens hemmeligheder.
Arken. Museum for Moderne Kunst. Skovvej 100, Ishøj. Ti.-fr. 10-17, on. 10-22, Lø.-sø. 10-18. til 7. jun.

Landskaber fra Hollands Guldalder. Størsteparten af Statens Museum for Kunsts samling fra den frugtbare periode i hollandsk billedkunst, hvor malerkunsten selvstændiggør sig og hengiver sig til landskabet. Malerierne er udlånt til Nivaa-
gaards Malerisamling og kan nu ses i kombination med museets egen samling.
Nivaagaards Malerisamling. Gammel Strandvej 2, Nivaa. Ti.-fr. 12-16, lø.-sø. 11-17. Til 29. jun.

Det fynske Kunstakademi viser i Brandts Klædefabrik, 4. sal sin årlige elevudstilling, der omfatter tegning, maleri, grafik, skulptur, vedeo, foto og installationer.
Åbner i morgen kl. 16. Til 11.apr. Ti.-sø. 1o-17.

Ulrik Møller maler stemninger i sine figurative malerier, der er i slægt med det fotorealistiske maleri, som også dyrkes af kunstnere som Gerhard Richter, Ola Billgren og - herhjemme - Poul Anker Bech.
Galleri Christian Dam, Bredgade 23, Kbh., Ma.-fr. 11-18, lø. 11-16. Til 29. apr. Åbner i morgen 16-20.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her