Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
22. maj 1997

•3 x klarinet Det er de tre klarinettister fra Odense Symfoniorkester, John Kruse, Rene Højlund og Kenneth Larsen, der spiller sammen ved en koncert i København. Værker (uddrag): Bl.a. Mozarts Tryllefløjten, Don Giovanni og Divertimento no. 6.
Københavns Bymuseum, Vesterbrogade 59 den 25.5. kl. 15.
•Korsang Der er koncert med Kammerkoret Pegasus i nærmeste fremtid. Under dirigenten Torsten Mariegaard synger Pegasus værker af Rachmaninov, Brahms og Britten.
Samuels Kirke (Thorsgade 65, Kbh.), den 25.5. kl. 16.
•De fire Årstider Aarhus Symfoniorkester arrangerer næste koncert i samarbejde med AIDS-Fondet. Under ledelse af Søren K. Hansen spiller orkestret i Vor Frue Kirke, Aarhus. Violinisten Christina Åstrand er solist. På programmet står Händels Concerto Grosso, opus 6 nr. 7 og Vivaldis De fire Årstider.
Vor Frue Kirke den 25.5. kl. 19.30.
•Festival Anneberg Festival 1997 er i år ledet af Kongelig Koncertmester Lars Bjørnkjær. Ved næste koncert spiller Bjørnkjær sammen med Katrine Gislinge, Jon Gjesme, Gerd Inge Andersson og Henrik Brendstrup. Værker af Schumann og Brahms.
Anneberg-Samlingerne den 25.5. kl. 15. Der er arrangeret bustransport fra Københavns Hovedbanegård med afgang kl. 13. Tilmelding: tlf. 45933800, lokal 3200.
•Wagner De seneste sæsoners Wagner-opførelser på Det Kgl. Teater bliver belyst ud fra begreberne kunst og religion, når Hansgeorg Lenz holder foredrag i Sct. Andreas Kirke. Værkerne er Mestersangerne i Nürnberg, Parsifal og Tannhäuser. Foredragene understøttes af musikeksempler, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
Sct. Andreas Kirke den 27.5. kl. 19.30. Lenz taler også samme sted og tid om emnet den 3.6. og 11.6. Reservation på tlf. 33 11 39 12.
•Tivoli Der er gallakoncert i anledning af Hendes Majestæt Dronning Margrethe IIs og Hans Kongelige Højhed Prins Henriks 25 års regeringsjubilæum. Tivolis direktør har løftet sløret for programmet: Den Kongelige Livgardes Musikkorps spiller under ledelse af Frans Rasmussen. Sangsolister er Inga Nielsen og Poul Elming. Michala Petri spiller på sin fløjte.
Tivolis Koncertsal den 28.5. kl 19.30.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her